emre misin nesin hiç uğraşamam bak git işine
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
emre kadim dostumdur lütfen arkadaşa saldırmayın Angelina Jolie teyze
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
o da bulaşmasın banane
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
nerde tartışma var hemen damlarım tartışma çıksın yaww canım sıkılıyo zaten
Emree, kendini savunmayacak mısın? Bak ne diyo elinin hamuru ile.. Erkek milletinin kaderi senin ellerinde.. Hadi bekliyoruz :D
abi dişiler ne diyorlarsa doğrudur bak ne demiş birisi "YAKLAŞANI YAKARIM!!!!!!!!!!" diyorlarsa doğrudur kaçın bütün dişilerden aklınız varsa "NO WOMAN, NO CRY"
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Valla boşatır mı bilmiyom ama iyi bir motosiklet adamı boşaltır.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Canım sevgilime "motorla gezicem" demek yerine "motorla çıkıcam" deyince anlayışlı biri için çok uzun sure beklediğime inanın binlerce kez sükrettim..
Çok geyik yaptık bu konunun üzerine ama ağzımdan çıktıgı an "mıçtın olum McA!" demiştim.. Dikkat edilmesi gereken bir husus daha..
-McA-
İnsanlar dans ederlerken seni de aralarına davet ettiklerinde "Nasıl yapılacağını bilmiyorum" dersin. Sadece sıçrayıp, hoplayarak dans etmeye başlayamazsın çünkü bu şekilde insanlara ancak ne büyük bir dansçı olduğunu değil sadece bir maskara olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Dans etmek öğrenilmelidir -zarafeti, figürleri. Senin vücudunu bu yolda eğitmen gerekir.
Ortada sadece tuval, fırça ve boyalar var diye birden resim yapmaya başlayamazsın. "Gerekli olan her şey mevcut o halde bir resim yapayım" diyemezsin. Tuvali boyayabilirsin ancak bu yolla bir ressam olamazsın.
Sen bir kadın ile karşılaşırsın -ve tuval oradadır. Aniden bir sevgili olur ve onu boyamaya başlarsın. Ve o da seni boyamaya başlar. Şüphesiz, her ikiniz de sonuçta yaptığının saçmalığını er ya da geç anlarsın -boyalı budalalar. Sen hiçbir zaman aşkın bir sanat olduğunu düşünmedin. Sen bu sanat ile birlikte doğmadın, onu doğumunla birlikte getirmedin. Onu öğrenmelisin. Sevgi, en fazla maharet gerektiren, en zor sanattır.
Sen sadece bir yetenek ile doğdun. Şüphesiz bir vücudun var ve bir dansçı olabilirsin. Vücudunu hareket ettirerek dansçı olabilirsin ancak önce dans edebilmeyi öğrenmen gerekir. Dans edebilmeyi öğrenmek için daha fazla çaba gerekir. Ancak yine de onu tek başına yapabildiğinden bu çok zor olmayacaktır.
Sevgi çok daha zor bir şeydir. O başka biriyle dans etmektir. Diğerinin de dansın ne olduğunu bilmesi gerekir. Başka birisiyle uyuşmak büyük sanattır. İki insan arasında bir armoni yaratabilmek... iki insan iki farklı dünya demektir. Ve bu iki dünya birbirlerine yaklaştıklarında aralarında bir uyum oluşmazsa büyük gürültü kopacaktır. Ve mutluluk, sağlık ve uyum hep bu sevgiden ortaya çıkar. Sevmeyi öğren. Evlenmek için acele etme, önce sevmeyi öğren. Önce büyük bir sevgili ol.
*Osho *
Umarım beğenmişsinizdir :-)
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o [B][/B]düğümdür. [/COLOR][/FONT][/B]
ne diyonlan sen sibooooop bu motora binmeyecek avrada ben avrat dimem (saka saka)
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)
walla arkadaşlar kim ne derse desin motosiklet işnsanları sosyalleştiren bi makine. insanın hayatında gitmeyen bişeylerde varsa ve motosiklet alıp birazda sosyalleşirse girdiği ortamlarda sosyal bilgilerden başka şeylerlede ilgilenecektir örneğin kadınlar
emrreee yanındayım dostum merak etme.. biz ne dishy'ler ne dişliler gördük.. yıldıramazlar bizi..
Valla boşatırmı bilmiyorum ama boşanan bir adamı hayata bağlama konusunda oldukça işe yarıyor.Tabi bu konuda bekar arkadaşların çeşitli cesur düşünceleri mevcut.Ancak hatırlatmak isterim bekara karı boşamak kolay gelir derler.Ben motorun tek kişilik bir aşk olduğunu savunanlardanım.Benim de olduğu gibi birçok arkadaşın eşi motorunu satın alırken aynı heyecanı paylaşır ancak bu heyecen aynı hızda sönmeye mahkum.Zor olabilir ama kendinizi onların yerine koyun .1)Size olan ilgide %30 lara varan kayıp(mutsuzluk).2)ev işlerinde bulaşık yıkamayı bilmeyen adam saatlerce motorun her yerini yıkamayı bilir (kıskançlık).3)Kaçımız motorun akasında saatlerce yol gitti ve bunu her hafta sonu yapmak istiyor(ıstırap) ........
Motorumu yıkayacağıma bulaşık yıkarım abi.. Motor yıkamak kadar zor ve işkence bir iş yok.. Ben kirli seviyorum zaten
ya cenk bu motor nası yıkanır bana bi öğret be
3 ay oldu alalı bok götürüyo her bi yanını
ya da fatih tarafında motor yıkatabileceğimiz bi yer var mıdır??
emrecim, valla bende 2-3 ayda bir yıkatıyorum. Bir oto yıkamacısınıa gidiyosun. Cok yakından tutma motor kısmını yıkarken diyosun. O da tamam abi diyor. 2-3 ytl veriyosun, adam gayet güzel yıkıyo. Bu kadar basit.
Kendin yıkamaya kalkarsan moku yersin dostum. Yıka yıka bitmiyo ve 2-3 saat sürüyo. YOrgunluğu da cabası. Ben birkaç kere kendim yıkamayı denedim ve sonradan vazgeçtim yani açıkçası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)