Motosiklet adamı boşatır mı ?
Reklamlar
-
Hayır arkadaşlar ben katılmıyorum sizlere.Sadece kendi tarafınızdan bakmayın bence.Madalyonun birde diğer tarafı var.Evde kocasının gelmesini bekleyen bir kadın, dışarda motorunun arkadasına aldığı hatunlarla gezen bir adam ve sonuç tabikide boşanmaya gidebiliyor.Her ne kadar bu sitede çoğumuz gerçekten motosiklet tutkunu olsakda motoru sadece hava atmak yada birilerini tavlamak için alan kişilerin sayıları hiçde küçümsenir durumda değil..Motoru olmadan önce akıllı uslu işinden çıkıp evine giden adamlar motor aldıktan sonra kendilerini playboy sanıp sokağa atıyorlar.Doğal olarak bunu gören kadında suçu motora mal ediyor...
Reklamlar
-
Ben bazen hemcinslerimi anlamıyorum. Nedir yani motordan kıskanmak, paylaşamamak, bir de bunu ayrılık sebebi yapmak. Gercekten cok saçma. Kadınlar işi bilmiyor ki, atla sende adamın arkasına, beraber gez dolaş eglen evde hapsolmaktan iyidir.
-
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Muhtemelen bu evlilikler zaten rayında gitmiyor, adam da karısında bulamadığı mutluluğu motosiklet gibi bir hobide aramıştır.
Yoksa bir makina için eşinden ayrılmak ha..
Katılıyorum..
-
ÜYE adlı üyeden alıntı
Hayır arkadaşlar ben katılmıyorum sizlere.Sadece kendi tarafınızdan bakmayın bence.Madalyonun birde diğer tarafı var.Evde kocasının gelmesini bekleyen bir kadın, dışarda motorunun arkadasına aldığı hatunlarla gezen bir adam
ve sonuç tabikide boşanmaya gidebiliyor.Her ne kadar bu sitede çoğumuz gerçekten motosiklet tutkunu olsakda motoru sadece hava atmak yada birilerini tavlamak için alan kişilerin sayıları hiçde küçümsenir durumda değil..Motoru olmadan önce akıllı uslu işinden çıkıp evine giden adamlar motor aldıktan sonra kendilerini playboy sanıp sokağa atıyorlar.Doğal olarak bunu gören kadında suçu motora mal ediyor...
Peki üstad ama motor sadece bunlardan biri, kadınlar için herşey bir bahane ne evden işi işden evi Allahaşkına, madem öyle gitarın suçu ne? Kadınlar sahiplenmek ister, özgür bırakmak değil, varsada öyleleri bize denk gelmedi ne yazık ki
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
özge özlem adlı üyeden alıntı
Ben bazen hemcinslerimi anlamıyorum. Nedir yani motordan kıskanmak, paylaşamamak, bir de bunu ayrılık sebebi yapmak. Gercekten cok saçma. Kadınlar işi bilmiyor ki, atla sende adamın arkasına, beraber gez dolaş eglen evde hapsolmaktan iyidir.
Evet mantıken söylediğin doğru ama pratikde böyle olmuyor her zaman.Ne yazık ki herkes sen ben gibi rahat ve modern şekilde yetişip bu şekilde hayatını idame ettiremiyor.
-
ÜYE adlı üyeden alıntı
Hayır arkadaşlar ben katılmıyorum sizlere.Sadece kendi tarafınızdan bakmayın bence.Madalyonun birde diğer tarafı var.Evde kocasının gelmesini bekleyen bir kadın, dışarda motorunun arkadasına aldığı hatunlarla gezen bir adam
ve sonuç tabikide boşanmaya gidebiliyor.Her ne kadar bu sitede çoğumuz gerçekten motosiklet tutkunu olsakda motoru sadece hava atmak yada birilerini tavlamak için alan kişilerin sayıları hiçde küçümsenir durumda değil..Motoru olmadan önce akıllı uslu işinden çıkıp evine giden adamlar motor aldıktan sonra kendilerini playboy sanıp sokağa atıyorlar.Doğal olarak bunu gören kadında suçu motora mal ediyor...
bence burda evlilik zaten bitmiş, bitişin de motorla alakası kalmamış
-
ÜYE adlı üyeden alıntı
Evet mantıken söylediğin doğru ama pratikde böyle olmuyor her zaman.Ne yazık ki herkes sen ben gibi rahat ve modern şekilde yetişip bu şekilde hayatını idame ettiremiyor.
evet toplumumuzda kadının erkek kadar sosyalitesi yok, bu dogru ama motora binen hangi erkek eşininde ona eşlik etmesini istemez ki.
-
benim eşim benim almamı bırakın, ona ne zaman alacağımı soruyor
bence de haltetmiş kim söylemişse
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Motosiklet için sevdiğinden geçen çok adam gördüm, ama ben geçemem, motosiklet sevdalısıyız tamam... -da bir yere kadar yani
Ama kadınlar genelde şöyle düşünüyor; 'bunun motoru var, bu bir kızdan ötekine misket gibi sekiyordur' yok böyle birşey hanım arkadaşlar Ha istesek seker miyiz? Sekeriz, o ayrı
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
-
Shamyl adlı üyeden alıntı
Motosiklet için sevdiğinden geçen çok adam gördüm, ama ben geçemem, motosiklet sevdalısıyız tamam... -da bir yere kadar yani
Ama kadınlar genelde şöyle düşünüyor; 'bunun motoru var, bu bir kızdan ötekine misket gibi sekiyordur' yok böyle birşey hanım arkadaşlar
Ha istesek seker miyiz? Sekeriz, o ayrı
valla kadın erkegine sahip cıkmazsa erkek her aklına geleni yapar.
-
walla bence iş motoru en az bizim kadar sevecek bi hatunla evlenmekten başlıyor
-
boy adlı üyeden alıntı
Boşanmanın motosiklet ile değil, boşanmayı isteyen kadınla ilgisi vardır. Motosiklet yüzünden boşanmak isteyen kadının zaten motosiklet olmasa da boşanma gibi bir düşüncesi vardır bence. Motosiklet bir tutkudur. Kimse kimsenin tutkusuna engel olmamalıdır. Örneğin ben her geziye eşimi de götürmeye çalışıyorum, bazen canı istemezse de yalnız gidiyorum ama bu çok nadir oluyor. Bayanlar erkekler kadar meraklı değil motosikletlere. Erkeklerde olan değişik bir tutku bu. Motosikleti çok seven bayanlar da var ama erkeklerdeki düşkünlük kadarını hiçbir bayanda görmedim. Evli olsanız da, herkesin aslında bir birey olduğunu, farklı zevkleri olabileceğini ve buna saygı göstermek gerektiğini unutmayın! Motor seçmek kolay, önemli olan hayatınızı paylaşacağınız kişiyi doğru seçmek!
Ben sana sonuna kadar katılıyorum. Bende eşimle katılmaya çalışıyorum. Gelmek istemediğinde de zorlamıyorum.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
dishy, yürü kız kim tutar seni.. Tam destek yanındayım.. Kızdırmayın dishy'mizi.. Adamı oyar valla kabak gibi..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
dishy, yürü kız kim tutar seni.. Tam destek yanındayım.. Kızdırmayın dishy'mizi.. Adamı oyar valla kabak gibi..
walla zaten bu aralar birilerine kızgınım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
"NO WOMAN, NO CRY" beş yıldır böyleydi, sonzuza kadarda böyle kalacak
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
-
dishy, görürüm ben 2 gün sora.. sonsuza kadar mı pazara kadar mı sürecek
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
yaa bence kadın gevezenin tekiydi akşama kadar adamın kafasının dibinde dır dır yapıyordu zavallı adamda dayanamadı aldı motoru vurdu yollara evinde bulmadıgı mutlulugu yollarda motosikleti ile buldu.
birgün evlenirsem , evlencem kişinin beni motosikletimle kabul etmesi gerekir yoksa olmaz bu işşş
eşinin hobisine saygı gösteremeyen birisi ile evlenmek o kişiye yapılabilcek en büyük işkencedir. sonra işte motosikleti ile ilgileniyor bana motoruna baktıgı kadar bakmıyor diye yorumlar geliyor y
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
dishy, görürüm ben 2 gün sora.. sonsuza kadar mı pazara kadar mı sürecek
görürüz !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler