Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Model Yükseltme

REKLAM ALANI
    denizz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Herkese iyi akşamlar,şuan sahibi olduğum nmax 155imi satıp model yükseltmek istiyorum ancak çok fazla kararsızım.Başta duke 250abs istemiştim sıfır ancak boyutunun çok küçük olması beni epey bir uzaklaştırdı o tercihimden,mt-25deki ise fahiş fiyat piyasası imkansız kıldı.O yüzden aklıma sadece Dominar 400 ve Cb250r gibi tercihler geliyor.Bulunduğum yere yakın yeşil bir dominar 400ug modeli buldum,servis bakımlı 20 model 12binkmde 100k fiyat çekmişler.Yan,arka çanta demirleri ve çantaları var ayrıca sis farı gibi extralarıda mevcut,karasızlığımın giderilmesi için burdaki daha tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    symphony200
    Selamlar,

Duke250 kucuk geldiyse, cb250r da kucuk gelecektir cunku daha kucuk

Boy kac?

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    1.73 e 73 kiloyum ancak şöyle kız arkadaşımla uzun yola çıkma hayalim var bu hayal içinde maalesef duke250abs gibi veya cb250 gibi modeller maalesef yetersiz kalıyor haklısınız,burdaki uzun yol bin kmlik bir yol değil tabiki ama örneğin istanbul-çanakkale,istanbul-abant gibi kamplı turlardan bahsediyorum.

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    Alıntı denizz1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.73 e 73 kiloyum ancak şöyle kız arkadaşımla uzun yola çıkma hayalim var bu hayal içinde maalesef duke250abs gibi veya cb250 gibi modeller maalesef yetersiz kalıyor haklısınız,burdaki uzun yol bin kmlik bir yol değil tabiki ama örneğin istanbul-çanakkale,istanbul-abant gibi kamplı turlardan bahsediyorum.
    hocam sürekli uzun yol yapıyorsanız dominar sizi rahat ettirecektir hem giderkende hemde oturuş vs vs ama şehir içi cb250nin ufak olması filan daha çok işinize yarar birazda kullanım sebebine göre seçim yapabilirsiniz cb250le bu sene arkadaşla gittik pekte rahat edemedi arka selesi filan küçük adam akıllı birşey takamadı çanta demiri olduğu halde dominara bi 3lü çanta setiyle filan rahat edersiniz hemde 400cc 140km gibi hızlarda daha az vibrasyonla gitmenize olanak verir cb250 yüklüyken 130u geçemedi arkadaş arasıra 140 filan gördüm diyodu oda bayır aşagı

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Alıntı OnixsyS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sürekli uzun yol yapıyorsanız dominar sizi rahat ettirecektir hem giderkende hemde oturuş vs vs ama şehir içi cb250nin ufak olması filan daha çok işinize yarar birazda kullanım sebebine göre seçim yapabilirsiniz cb250le bu sene arkadaşla gittik pekte rahat edemedi arka selesi filan küçük adam akıllı birşey takamadı çanta demiri olduğu halde dominara bi 3lü çanta setiyle filan rahat edersiniz hemde 400cc 140km gibi hızlarda daha az vibrasyonla gitmenize olanak verir cb250 yüklüyken 130u geçemedi arkadaş arasıra 140 filan gördüm diyodu oda bayır aşagı
    Genelde şehiriçi kullanacağım,keyfi şekilde kamp yapmaya 2-3 haftada 1 çıkarım ancak yukarda da bahsettiğim gibi genel olarak Duke 250 veya Cb250r gibi modeller çok küçük geliyor gerçekten nmax ile aynı boyuttalar ve buda bana psikolojik olarak model yükseltmiş hissiyatı vermiyor maalesef,bajaj konusunda ise asıl ve tek korktuğum mevzu Yamaha'dan bajaj'a geçince kalitesizlik hissi yaşarmıyım korkusu.

Motosikleti
    ......
    Temiz ve bakimli olmak kaydiyla km sine bakmadan 2014 model CB 500 F alinabilir(siyah blok)

Limiti biraz daha arttirip 130-150 binlere 2016-2018 bronz blok yeni kasa da alinabilir.

Forumda @Cyan abi var kendisi kullaniyor detayli bilgi sorulabilir.

Tabi tercih sizin.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temiz ve bakimli olmak kaydiyla km sine bakmadan 2014 model CB 500 F alinabilir(siyah blok)

Limiti biraz daha arttirip 130-150 binlere 2016-2018 bronz blok yeni kasa da alinabilir.

Tabi tercih sizin.
    Açıksası yaş ve km takıntım mevcut değil desem yalan olur,130-150 binlere çıkabilsem gerçekten cb500f veya cbr500r tercihim olacaktı ama maks bütçe 100-105 arası

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tabi tercih sizin.
    hocam şu km olayına bakmayı bir anlıyabilmiş değilim hepsinin km si düşürülmüş işte ya tr serverında tüm mtorlarmı 30binde olur kaç yıllık motorlar bile düşük kmlerde imkansız geliyor bana ben bu sene 15k km yaptım vede çok mu geziyon dersenizde bence az derim
    günlük işe gidiş geliş sadece 22km
    sadece işe gidip gelerek yılda 6336 km yapmış oluyorum

bence önemli olan kmler değilde bakım geçmişine ulaşılabiliyormu bakımlarda neler yapılmış (ben her yaptığım bakımı madde madde tarihli yazarım satarken alıcı adam için altın niteliğindedir )
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Açıksası yaş ve km takıntım mevcut değil desem yalan olur,130-150 binlere çıkabilsem gerçekten cb500f veya cbr500r tercihim olacaktı ama maks bütçe 100-105 arası
    tabi bu modelleri tercih etmemdeki en büyük sebep absye sahip olmaları yoksa bütçem dahilinde r25 veya mt25 bulabilirim ancak abssiz modelleri bulunabiliyor,abs,tcs gibi elektronikler hayatta insana 1 kere lazım oluyor ve tek seferde de hayat kurtarıyor o yüzden birazda bu modellerde çakılı kaldım maalesef

Motosikleti
    ......
    105 e bulursunuz,ciddi aliciysaniz pazarlik illa olur.

Malum sitede 110-115 isteyenlere bakmayin,105 nakit hemen notere herkes tav olur,yeter ki makina saglikli olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Alıntı OnixsyS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam şu km olayına bakmayı bir anlıyabilmiş değilim hepsinin km si düşürülmüş işte ya tr serverında tüm mtorlarmı 30binde olur kaç yıllık motorlar bile düşük kmlerde imkansız geliyor bana ben bu sene 15k km yaptım vede çok mu geziyon dersenizde bence az derim
    günlük işe gidiş geliş sadece 22km
    sadece işe gidip gelerek yılda 6336 km yapmış oluyorum

bence önemli olan kmler değilde bakım geçmişine ulaşılabiliyormu bakımlarda neler yapılmış (ben her yaptığım bakımı madde madde tarihli yazarım satarken alıcı adam için altın niteliğindedir )
    Dostum ben,japon da avrupalida km ye asla bakmadim bakmamda,çin ve hint mali makinalarda ise tam tersi km olmazsa olmazim.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Tercihlerin içinde 400ug güzel tercih tercih dışı cb500f olabilir maddi meseleler bunlar

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Dominarın 400lük blok için hiç sıkıntı duymadım desem yeridir çok sıkıntısız bir blok sanırım.Şuan gerçekci şekilde 2 tercih var 20model dominar400ug ve 19 model 9 binde bir cb250r buldum ikiside 100bine ilanda.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Dominarın 400lük blok için hiç sıkıntı duymadım desem yeridir çok sıkıntısız bir blok sanırım.Şuan gerçekci şekilde 2 tercih var 20model dominar400ug ve 19 model 9 binde bir cb250r buldum ikiside 100bine ilanda.
    Karar senin cbr250 havalı şekilli motor neticede tek silindir uslu sürersen ciddi az yakan bir makine 400ug zaten kendini ispatlamış bir makine naked
    Çift silindir olmadığı sürece ben şahsen tek silindir 250cc alıcağıma tek silindir 400 cc alırım
    Uzun yolun varsa o başka ama o zaman grenajlı makine daha az yorar ama oturuş pozisyonu sıkıntı verebilir gerçi ilk kasa cbr250 ler zamanında bazı Ülker’de st olarak yanıltılmış tı zaten oturuş pozisyonlarıda hafif touring naked tarzı ama ikinci kasa tam ss

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    inazuma yok mu o paralara?

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Büyük ihtimalle vardır ama tipide biraz önemli açıkçası

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Herkese iyi akşamlar,şuan sahibi olduğum nmax 155imi satıp model yükseltmek istiyorum ancak çok fazla kararsızım.Başta duke 250abs istemiştim sıfır ancak boyutunun çok küçük olması beni epey bir uzaklaştırdı o tercihimden,mt-25deki ise fahiş fiyat piyasası imkansız kıldı.O yüzden aklıma sadece Dominar 400 ve Cb250r gibi tercihler geliyor.Bulunduğum yere yakın yeşil bir dominar 400ug modeli buldum,servis bakımlı 20 model 12binkmde 100k fiyat çekmişler.Yan,arka çanta demirleri ve çantaları var ayrıca sis farı gibi extralarıda mevcut,karasızlığımın giderilmesi için burdaki daha tecrübeli arkadaşlara sormak istedim.
    siz mt için fahiş fiyat piyasası demişsiniz elinizde ki n max 155 i aldığınız fiyata satın da vatandaş faydalansın fırsatçılar gibi yapmayın
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Dominar D400//Activa 125
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz mt için fahiş fiyat piyasası demişsiniz elinizde ki n max 155 i aldığınız fiyata satın da vatandaş faydalansın fırsatçılar gibi yapmayın
    Benim fahiş fiyat piyasası dediğim insanların sattığı değil,konuştuğum 1 yamaha bayisi bile isim yazdırarak olmuyor artık varsa 150 bininiz sıfır mt-25inizi hemen verelim diyor,r-25 ve mt-25 piyasası şuan öyle bir piyasaya düşmüş onu kastediyorum he tabi konu motorların hak ettiği fiyattan alıp satmaksa bende nmaxımı aldığım fiyat olan 26binden satıp mt25ı seve seve 50 binden alırım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)