Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi benzin

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tmax deli para,ona verecegin butceyle clio yu satar uzerine koyar 0km megane alirsin.

Tmax hic mantikli bir makina degil.
    0km megan tipi hiç sevimli değil. bagajı da benim clio kadar kocaman değil. Clio şimdi işimizi görüyor. Pazartesi sabahı Ben xmax ile clio'nun peşinden kampa gidiyoruz. Önden araba gidince motorla hiç bir şey taşımama da gerek kalmayacak rahat gidicem. Megan'ın SW modeli sıfırı yok gibi. Sıfır clio'nun da yok. zaten reno sevemedim, iş görüyor ama o kadar, para olsa geniş ve yüksek bir araba lazım bize, araziye girmesek bile en azından kamp yerlerine giderken kötü köy yollarında zorlamasın. Para olsa hilux kamyonet alırdım bak o süper olurdu ama onun da şu an bedava verseler vergisine bile yetişemem.

Tmax videolarından gördüğüm kadarıyla çok eğlenceli. Bir arkadaşım xmax ile yunanistan'a gidip geldikten sonra xmax'ı satıp tmax almıştı, pandemi hariç her yaz gidip dolaştı oralarda. Hem düz yolda bastı mı gidiyor hem virajları keyifli hem de scooter rahatlığı var diyordu. Çok para tabi, zaten alamam aa olsun belki çok param olursa alırım diyorum.
    levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Bu arada yakıt tercihi Opet , Shell, Petrol ofisi .Taşıt tanıma olduğu için çoğunlukla shell den alıyorum.

Motosikleti
    ......
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0km megan tipi hiç sevimli değil. bagajı da benim clio kadar kocaman değil. Clio şimdi işimizi görüyor. Pazartesi sabahı Ben xmax ile clio'nun peşinden kampa gidiyoruz. Önden araba gidince motorla hiç bir şey taşımama da gerek kalmayacak rahat gidicem. Megan'ın SW modeli sıfırı yok gibi. Sıfır clio'nun da yok. zaten reno sevemedim, iş görüyor ama o kadar, para olsa geniş ve yüksek bir araba lazım bize, araziye girmesek bile en azından kamp yerlerine giderken kötü köy yollarında zorlamasın. Para olsa hilux kamyonet alırdım bak o süper olurdu ama onun da şu an bedava verseler vergisine bile yetişemem.

Tmax videolarından gördüğüm kadarıyla çok eğlenceli. Bir arkadaşım xmax ile yunanistan'a gidip geldikten sonra xmax'ı satıp tmax almıştı, pandemi hariç her yaz gidip dolaştı oralarda. Hem düz yolda bastı mı gidiyor hem virajları keyifli hem de scooter rahatlığı var diyordu. Çok para tabi, zaten alamam aa olsun belki çok param olursa alırım diyorum.
    Senin ilacin dacia duster

Kalite,konfor aramayacaksin,eşege biner gibi bineceksin
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...

Yaw ben Megane3 alırken o paraya Duster'lar vardı sıfır 2016'da. Dedim 1tl vermem Dacia'ya. Şimdi Dacia bile alamıyoruz
    levend84 ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw ben Megane3 alırken o paraya Duster'lar vardı sıfır 2016'da. Dedim 1tl vermem Dacia'ya. Şimdi Dacia bile alamıyoruz
    Son kasa duster degilde yeni kasa stepway güzel arac heee..
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    250r
    Son kasa duster degilde yeni kasa stepway güzel arac heee..
    Kasa güzel, üzerinde oynanmış clio 5, şase yükseltilmiş clio 5. Basitçe clio 5.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Yaw onlara bir test yapıyorlardı, dubalar arasından hızlıca geçiyorlardı. Geyik testi mi ne deniyordu galiba. Dacia'ların hemen hemen hepsi arka tekerleri havaya kaldırıyor. O nedenle şu Dacia'lara zerre güvenmiyorum. Şantiye arabası olur ama aile arabası olmaz.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Yaw onlara bir test yapıyorlardı, dubalar arasından hızlıca geçiyorlardı. Geyik testi mi ne deniyordu galiba. Dacia'ların hemen hemen hepsi arka tekerleri havaya kaldırıyor. O nedenle şu Dacia'lara zerre güvenmiyorum. Şantiye arabası olur ama aile arabası olmaz.
    Firma,Arkalari bağimsiz suspansiyon yapar ama fiyatida +50K artar. Bu durumda muşteri reno ya yönelir.

Nerede benzinim azalırsa oradan alırım benzin olayını çok abartmayın yeterki kurumsal bilindik şirketler olsun

Motosikleti
    Artık Yok...
    Avrupali takintin yoksa,honda silverwing de guzel makina.
    Silverwing 600 üm zaten vardı müthiş bir makineydi diyorumya bir motorcu her tür motora binmeli sahibi bir kez dahi olsa olmalı ..

Silverwing iyiydide hem yakıtı çok fazla idi o zamanlar için bile hem bakım giderleri çok tuzlu idi bendeysen abs si arıza vermişti o zaman için bile çok Yüksek fiyatlar çekmişlerdi hem aşırı büyük trafikte yeri geliyor araba gibi dur kalkta gidiyordum tamam uzun yol merkezli alsamda şehir içi kullanım rahatlığı da olmalı ..

K7 kullandım şahane güzel bir motor biraz hışıt mekanik sorumlusunu bulsam kelepire çökerim
    Beverly 500 zaten efsane İtalya turu attık arkadaşla o motorla harika güzel bir motor./
    espresso bunu beğendi.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    türkiye petrolleri şaşmaz/ankara. benzin 20.xx olduğu zaman 19.99 liraya litresi satılıyordu.
    TP, genelde hep en ucuzu olsa da garip bir şekilde sadece ankaradaki şaşmaz şubesi bu kadar fazla indirim yapıyor.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Tmax deli para,ona verecegin butceyle clio yu satar uzerine koyar 0km megane alirsin.

Tmax hic mantikli bir makina degil.

Şimdi baktim.

Kymco AK 550

330bin

Sym TL 508 325 bin

Tmax 500bin tl
    Yamah sitesine son baktığımda 385bin'di ne zaman 500bin oldu? Avrupada da 15bin euro falan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Aslında dacia duster ile bizim clio'da aynı motor var ama dacia duster otomatik viteslisi yok sanırım. Aynı motor Nissan'da da var, bize o iiy olur daha yüksek araba, kamplarda rahat olur ama clio da iyi şimdi. zaten dizel sıfır araba kalmadı, artık 3-5 yıl bunu kullanırız sonra hibrit falan yaygınlaşır zaten.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Aslında dacia duster ile bizim clio'da aynı motor var ama dacia duster otomatik viteslisi yok sanırım. Aynı motor Nissan'da da var, bize o iiy olur daha yüksek araba, kamplarda rahat olur ama clio da iyi şimdi. zaten dizel sıfır araba kalmadı, artık 3-5 yıl bunu kullanırız sonra hibrit falan yaygınlaşır zaten.
    Yeni kasalarına otomatik vites seçeneği de koydular. Dacia eskinin Renault'su olma yolunda ilerliyor.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Yeni kasalarına otomatik vites seçeneği de koydular. Dacia eskinin Renault'su olma yolunda ilerliyor.
    O zaman 3-5 yıl sonra düşünebilirim ama şimdi bu zaman araba değiştirilecek zaman değil, var olan iş görüyorsa onu idame ettirecek zamandayız.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Motosikletinden motosikletine değişir, Cg ise bulabildiğim en ucuz yakıtı alır geçerim ama kaliteli bir motosiklet ise ve performans beklentim varsa Shell V Power az yaktırma beklentim varsa Opet Eco Force.

Opet harici almam. Shell falan gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Opet bulamazsam Shell den alırım.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sunpet neden en son tercih opet yakıtı satmalarına rağmen sonuçta Opet 2.tercihiniz
    Ciddi degilsiniz di mi ?

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı xtrafrozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddi degilsiniz di mi ?
    Aksine çok ciddiyim daha önce hiç bu kadar ciddi olmamıştım

MR.BERK bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletinden motosikletine değişir, Cg ise bulabildiğim en ucuz yakıtı alır geçerim ama kaliteli bir motosiklet ise ve performans beklentim varsa Shell V Power az yaktırma beklentim varsa Opet Eco Force.
    Vpower gibi yakıtların pahalı olup çok yaktırması dışında bir avantajı yok. pist için üretilmiş motor sıkıştırma oranı daha yüksek olan motorlarda belki farkeder. 95 oktan fuel save alın geçin daha faydalı.
    Cyan ve levend84 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Vpower gibi yakıtların pahalı olup çok yaktırması dışında bir avantajı yok. pist için üretilmiş motor sıkıştırma oranı daha yüksek olan motorlarda belki farkeder. 95 oktan fuel save alın geçin daha faydalı.
    Benim motorun kitabında 91 RON yazıyor diye hatırlıyorum, 95 bile fazla. Elimde olsa E0 (%0 alkol) benzin isterim de satmıyorlar. Türkiye'de standart asgari E5 sanırım. (%5 alkol...)
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)