Bp Shell bu ikisi yoksa çok ayırt etmem en kalabalık sirkülasyonun yoğun olan benzinlik hangisiyse ondan alırım ..
Bp ile shell yan yana ise gider bp den alırım önceliğim bp olur
Bp Shell bu ikisi yoksa çok ayırt etmem en kalabalık sirkülasyonun yoğun olan benzinlik hangisiyse ondan alırım ..
Bp ile shell yan yana ise gider bp den alırım önceliğim bp olur
nereden benzin alacağına dikkat eden arkadaşlar acep nereden yiyecek içecek aldığınıza dikkat ediyormusunuz ?
bu aynı zincir dişli temizliğine dikkat edip ağzı tuvalet taşı gibi olan arkadaşlar gibi kendi dişine o kadar bakmıyorlar
tamam bu ürünü para ile alıyorsunuz eyvallah ama bence bu konulara bu kadar anlam yüklemeyin ki keyfine varın
mekanik aksam ne durumda + soğutma sıvısı radyatör fan hortumları vs değişmesi gerekir eğer motorda yağ yakma duman atma vs yoksa km ne ? bunlar da önemli 5 yıl yatması çok iyi değil ha bu 5 yıl içinde bakımları yapılıp arada gezildiyse sıkıntı olmaz
BENİM MODEL TAKINTIM YOK SADECE bakımlı olması düzgün olması + kazasız sa alınır bizim bi arkadaş 95 model transalp aldı 2 yıldır kullanıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an motosiklet 7800km'de, Shell V-Power dışında bir yakıt almadım. Belirli zamanlarda oktan artırıcı ve enjektör temizleyici kullanıyorum.
Arabada Shell V-Power ağırlıklı ama çok ters yerde kalıp bambaşka bişey aldığım da oldu. Genelde çeyrek depo altına indirmiyorum arabayı (kışın yarım depoya gelince dolduruyorum), öyle bir durumda da BP öncelikli tercihim.
Ben kafayı taktım ikinci motor ilerde bir burgman k7 400 yada beverly 500 alıcam
Şimdi hemen alamam zaten. en az 3-5 yıl motoru değiştiremem gibi görünüyor. Bari hayal kurayım, hayal kurmak bedava nasıl olsa sıfır motor hayali kurayım.
Tmax aklımda hep. Tmax olsa avrupayı gezsem. hanıma desem "gezdireyim sana bütün avrupayı" diye, Tekirdağ, malkara, keşan Edirne gezsek bütün avrupayı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)