30 Ağustos haftası - Gezi - Tatil - Tur hakkında
-
25 Ağustos 2022, 14:12
Bozcaadade caz festilavi varmış sizin gideceğiniz dönemde. Bizede bu 4 gün için başka program yaptılar.Biz mecburen arabacıyız bu sefer.
Ama Eylül ortasından sonra bende yapılan organizsyona katılırım.Bende çadır işini pek sevmemde.Gırgır şamata olunca yerde yatsakta olur.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2022, 15:04
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Bozcaadade caz festilavi varmış sizin gideceğiniz dönemde.
Bizede bu 4 gün için başka program yaptılar.Biz mecburen arabacıyız bu sefer.
Ama Eylül ortasından sonra bende yapılan organizsyona katılırım.Bende çadır işini pek sevmemde.Gırgır şamata olunca yerde yatsakta olur.
Caz festivali 26 Agustos'ta basliyor, tek kisilik bilet 600TL, kombine 1500TL. Giderdim de, pahali geldi bana.
-
25 Ağustos 2022, 15:08
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Caz festivali 26 Agustos'ta basliyor, tek kisilik bilet 600TL, kombine 1500TL. Giderdim de, pahali geldi bana.
Bozcaada başli başina pahali,gunluğu 600-700 tl den aşaği pansiyon yok.
-
25 Ağustos 2022, 15:11
levend84 adlı üyeden alıntı
O paranın en az iki katı da akşam yemeğine gidiyor maalesef.
-
25 Ağustos 2022, 15:24
GoGi adlı üyeden alıntı
O paranın en az iki katı da akşam yemeğine gidiyor maalesef.
Hacim yemeği batsin,
Uyduruk iki meze iki yeşillik,yaninada süslu kocaman tabakta 150gram balik,hadi tosla 400tl
-
25 Ağustos 2022, 15:59
Belki adada kalmayıp geyikli tarafında kalınabilir.Ama siz tüm zamanı adada geçireceksiniz.Arada 29 unu bağlayanlar çok fazla kalabalık yapıyor.Ben adaya gitseydim bu 4 gün aralığında gitmeyi tercih etmezdim.Hem çok kalabalık hem pahalı dahada pahalı oluyor.
Paraya kıyıp bir yere oturayım desen oturacak yer olmuyor.
-
25 Ağustos 2022, 16:09
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Belki adada kalmayıp geyikli tarafında kalınabilir.Ama siz tüm zamanı adada geçireceksiniz.Arada 29 unu bağlayanlar çok fazla kalabalık yapıyor.Ben adaya gitseydim bu 4 gün aralığında gitmeyi tercih etmezdim.Hem çok kalabalık hem pahalı dahada pahalı oluyor.
Paraya kıyıp bir yere oturayım desen oturacak yer olmuyor.
eee napalim, biz senin gibi miyiz, isten mi ayrilalim ? :D Izin var o zamana birlestiriyoruz iste.
(baska bir konuda sen bidi bidi etmissin P)
-
25 Ağustos 2022, 16:25
ÇOK GÜZEL KOYLARI var beğendiğin yere kur çadırı 4 5 kişi zaten
yemek işini de aranızda kura çekip kaybeden merkeze gidip nevale yi alıp gelsin alışverişi akşamdan yapın kahvaltılık ta alın sabaha kadar bozulmaz yemeği dert etmeyin dediğiniz kadar da pahalıya gelmez pansiyon işi gereksiz pahalı
bozcaada yı gezdim bu hayalimi yakın zamanda gerçekliştirmek isterim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
25 Ağustos 2022, 17:20
Çadırlarımız hazır.
Ben ve Onixys ocak getiriyoruz. Minik bir tencere bir tava. 2 gün bir şekilde idare ederiz gibi geliyor bana.
İsteyen yanında kahve fincanını getirebilir. Ben cezve ve kahve getireceğim.
Kahvesiz olmaz ve bu aralar cafelerdeki en pahalı içecek türk kahvesi.
-
25 Ağustos 2022, 20:27
F54 adlı üyeden alıntı
yemek işini de aranızda kura çekip kaybeden merkeze gidip nevale yi alıp gelsin alışverişi akşamdan yapın kahvaltılık ta alın sabaha kadar bozulmaz yemeği dert etmeyin dediğiniz kadar da pahalıya gelmez pansiyon işi gereksiz pahalı
Millette koca koca enduro yokki. Motorların neredeyse hepsi çantasız
-
25 Ağustos 2022, 20:59
Program
27 ağustos cumartesi direk Assos şeklinde netleşiyor.
Bozcaadaya gezmeye gidip beğenirsek kalırız veya döneriz.
Adanın tüm çevresi 35-40 km.
2-3 gün çakılmak çok cazip değil.
-
25 Ağustos 2022, 21:01
F54 adlı üyeden alıntı
Kamp işinde en temizi,menemen ve pişirilmiş dondurulmus kavurma.
Hemen bozulmayacak gidalar.
Bol kuruyemis,tok tutan kan seviyesini ayarlamaya yardimci,
Badem,ceviz,kaju,fistik,findik,antep.kabak cekirdegi.
Hele cezeryede varsa daha iyi olur.
Ekmek arasi,soguk sandvic,biberli,salcali,
-
25 Ağustos 2022, 22:46
Hacim yemeği batsin,
Uyduruk iki meze iki yeşillik,yaninada süslu kocaman tabakta 150gram balik,hadi tosla 400tl
Bunları tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu okuduktan sonra zaten bu ülkede turistik olmuş meşhur olmuş yerlere gitmem, şimdi hiç gitmem. İpsala'dan yunanistana geçerim daha ucuza gelir.
-
25 Ağustos 2022, 22:49
Angrypower adlı üyeden alıntı
Millette koca koca enduro yokki. Motorların neredeyse hepsi çantasız
alın abi maxem alın sizde
bu arada gerçekten çok güzel yerler gidin kamp atın her yer beleş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
pilaki konseveler ton balığı vs bi dünya seçenek var nagget vs sadece içecekler soğuk olmaz aslında oda hemen kafa yapar fazla içmeden bayılırsınız
yani beleş kamp güzel olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
25 Ağustos 2022, 22:55
Menemen ve makarna yiyerek 3-5 gün idare edilir çok da güzel olur. kahvaltılık falan da marketten alınır. sürekli dışarıda yemeye gerek yok. Böyle yaparak dünyayı dolaşıyorlar çok az bütçelerle. Motorda çantalarda taşınabilecek boyutta yemek ekipmanları var onlar da dayanıklı şeyler zaten.
Tek sorun kampinglerin çok pahalı olması ve bazıları kendi ocağında yemek yapmaya izin vermiyormuş, ille kamping restoranında yiyeceksin gibi kuralalrı olan kampinge girmem bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
alın abi maxem alın sizde
bu arada gerçekten çok güzel yerler gidin kamp atın her yer beleş
https://i.hizliresim.com/4rmzasq.jpg
https://i.hizliresim.com/gx7vntp.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
pilaki konseveler ton balığı vs bi dünya seçenek var nagget vs sadece içecekler soğuk olmaz aslında oda hemen kafa yapar fazla içmeden bayılırsınız
yani beleş kamp güzel olur
Bu maksem'in böyle köşeli metal çantaları da mı var? Güzelmiş. Ben plastik çanta yapıyor sanıyordum.
-
25 Ağustos 2022, 23:10
maxem değil onlar ama maxem in güzel çantaları var 50 lt
afrika da ki çantalar trexes
-
25 Ağustos 2022, 23:33
F54 adlı üyeden alıntı
Mt-07'ye maxxem 50lt mi takayım? Ben İzmir'e gün içinde sırt çantasıyla gidip, dönmüş adamım. Ertesi gün bile sırt ağrısını çekmeyi göze aldım. Mt-07'ye maxxem takarsam kendimi affetmem
Çok param olsaydı ama şöyle bir şeyler yapardım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Ha bunu da sadece yola çıkacakken tek tek montajlayıp, hemen döndüğümde sökerdim. Bir depo üstü çantayı sabit bırakırdım günlük kullanım için. Onun aparatı da var, sadece vakit ve nakit bulunca bir tane easylock çanta bulmam gerekiyor.
Biraz tuzlu o çantanın da fiyatı.
-
25 Ağustos 2022, 23:42
F54 adlı üyeden alıntı
trexes benim bütçemi aşar.
benim xmax'a arka çanta alma niyetim var da çanta mevzusu açılınc ahemen dikkatimi şekiyor. Bu kış alınacaklar listemin başlarında çanta olayı. orjinal çanta demiri çok pahalı, gb kompozit'in demiri orjinale yakın onu mu alsam başka mı alsam çantayı ne alsam almışken sağlam olsun derdindeyim.
-
25 Ağustos 2022, 23:58
Orijinaline gerek yok. Zaten altta kalacağı için de kimse farkını farketmez. Oradan artan bütçeyi de kaliteli bir çantaya belki de orijinaline ayırabilirsin.
Çantada herkes içine eşyalar tıkışsın da gerisi önemli değil diyor ama yanlardan azıcık sıkınca da içi açılıyor diğer çantaların. Kaliteli çanta hem göze hitap ediyor hem de içine su falan çekmeden tertemiz ve istediğin şekilde eşyaların korunmasına olanak sağlıyor.
-
26 Ağustos 2022, 02:31
F54 adlı üyeden alıntı
hocam geliyomusun yoksa, valla sakaryadan yol arkadaşı olmuş olursun banada, yoksa istanbula kadar yalnız sürücem sabah vakti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)