20.Ağustos Domaniç-Akhisar derken deli dana gibi gezmem.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2022, 20:30
Reklamlar
-
20 Ağustos 2022, 20:38
İş güç derken ben o 900kmyi tek sezonda yapıyorum. İyi gezmişsin hocam benim yerime de gez
-
20 Ağustos 2022, 20:43
Vay anasini..bu sicakta nasil usenmiyorsum yavv
Yaaa sabah kalktim,dedim yuzmeye saros a mi gitsem,sonra dedim ya bu sicakta otur manyak misin,bir de bir ton benzin yakacan.
Ne diyim sana,helal olsun
Motor surmek zayiflatiyor galiba,kilo vermisin sanki
Bir de o selenin ustundeki sey muhtesem bisey olmali,gun icinde 900 km yap deseler ilk aklima toto agrisi gelit benim.
-
20 Ağustos 2022, 20:51
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Şimdide forum üyelerinin beden özelliklerini mi depoluyorsun? Gerçekten seninle 1 gün geçirmeli insan, beyninin kıvrımlarını nörologlara inceletmek lazım. Milletteki kıvrımlar Kocaeli körfez yolundaki virajlar gibiyse, sendeki kıvrımlar gökova'ya inen virajlar gibi
-
20 Ağustos 2022, 20:53
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Vay anasini..bu sicakta nasil usenmiyorsum yavv
Yaaa sabah kalktim,dedim yuzmeye saros a mi gitsem,sonra dedim ya bu sicakta otur manyak misin,bir de bir ton benzin yakacan.
Ne diyim sana,helal olsun
Bir de o selenin ustundeki sey muhtesem bissy olmali,gun icinde 900 km yap deseler ilk aklima toto agrisi gelit benim.
Göbeği içeri çektim Konfor sele biraz rahatlatıyor ama yine de kıç ağrısı bende de çok oluyor. Mola verdiğimde kan dolaşımı için saçma sapan hareketler yapıyorum.
-
20 Ağustos 2022, 20:59
Angrypower adlı üyeden alıntı
Şimdide forum üyelerinin beden özelliklerini mi depoluyorsun? Gerçekten seninle 1 gün geçirmeli insan, beyninin kıvrımlarını nörologlara inceletmek lazım. Milletteki kıvrımlar Kocaeli körfez yolundaki virajlar gibiyse, sendeki kıvrımlar gökova'ya inen virajlar gibi
Simartiyosun beni angrybird
Tommy nun yuzu daha tombalakti sanki,oyle kslmis aklimda.
-
20 Ağustos 2022, 21:17
-
20 Ağustos 2022, 21:20
Cyan adlı üyeden alıntı
Sen o Tiger'ı al hele müthiş planlarım var rota anlamında.
-
20 Ağustos 2022, 21:24
-
20 Ağustos 2022, 21:30
ben de ankaradan dikiliye giderken bursa üzerinden gitmiştim. denk geldiniz mi bilmem ama bursaya gelmeden o tarafta dağ yolunda ormanın içinden on numara virajlı bir yol vardı. acelem olmasa geri dönüp tekrar inecektim aynı virajdan. virajların dıştan içe eğimli açıları da güzeldi. ben normalde şehirlerarası yol yapmıyorsam günübirlik en fazla 200-250 km yapıp geri geliyorum yoksa bel ve toto ağrısından duramıyorum. böyle bir sorun yaşadınız mı ve motor bu yolculukta kaç lira yaktı?
-
20 Ağustos 2022, 21:38
Sağ salim dönmene sevindim.
Çok zorluyorsunmu yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
İşin şakası bi yana,
Turdan dönerken rks scooter kullanan bir gençle tanıştım.
Bir yıldır Neşyoldan İkitelliye işe ordan eve Beşyola dönüyormuş.
Yani 15km git, 15km gel.
Kafasına bir esmiş, çıkmış sabah yola doğru 450km Turgutlu.
2 gün yattım abi diyordu
-
20 Ağustos 2022, 22:03
-ZERO- adlı üyeden alıntı
ben de ankaradan dikiliye giderken bursa üzerinden gitmiştim. denk geldiniz mi bilmem ama bursaya gelmeden o tarafta dağ yolunda ormanın içinden on numara virajlı bir yol vardı. acelem olmasa geri dönüp tekrar inecektim aynı virajdan. virajların dıştan içe eğimli açıları da güzeldi. ben normalde şehirlerarası yol yapmıyorsam günübirlik en fazla 200-250 km yapıp geri geliyorum yoksa bel ve toto ağrısından duramıyorum. böyle bir sorun yaşadınız mı ve motor bu yolculukta kaç lira yaktı?
Ben 100 km.de 4,7 lt ile 5 küsür lt arası yaktırıyorum. Makine eski tip ve 90.000'e yaklaşmış. Yakıt değerleri bana çok aman aman kötü gelmiyor. Kötü gelse de problem değil zamanında 3-30 paraya aldım. Benim sele de pek iyi değil, konfor sele taktım bir nebze iyi oldu ama yine de kesin çözüm değil. Ben biraz uzun yola alışığım, hani hiç işim olmasa bile o haftasonu köfte yemeye git gel 300 km yaptığım için uzun yolda biraz dayanıklılığımı arttırdım. Bir de güneş gözlüğü, kulak tıkacı vs kullanıyorum , bunlar hem güneşim hem de rüzgar uğultusunun sizi yormasını en aza indiriyorlar.
-
20 Ağustos 2022, 22:05
Tek oturuşta sağlam bir sürüş olmuş, tebrikler.
-
20 Ağustos 2022, 22:07
ufoz adlı üyeden alıntı
Sağ salim dönmene sevindim.
Çok zorluyorsunmu yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
İşin şakası bi yana,
Turdan dönerken rks scooter kullanan bir gençle tanıştım.
Bir yıldır Neşyoldan İkitelliye işe ordan eve Beşyola dönüyormuş.
Yani 15km git, 15km gel.
Kafasına bir esmiş, çıkmış sabah yola doğru 450km Turgutlu.
2 gün yattım abi diyordu
Abi ben Rks Titanic ile İstanbul-Bodrum yapıp eski eşimin yanına gitmiştim. Dönüş sonrası günlerce motosiklet sürmedim, o derece illallah etmiştim motosiklet işinden.
-
20 Ağustos 2022, 22:21
Masallah nazar degmesin Tommygunn.
Kaliteli gunes gozlugu gercekten inanilmaz birsey. Bu zamana kadar cile cekmisim dedirtiyor insana.
Gecen hafta tatile cikmadan bi Ray-ban almistim. Bugun tatil donusuydu. sabah 11 de araba ile Didimden yola ciktim. 700km yolu tek mola ile gectim. Susurluk girisindeki Opette bi 10dk ihtiyac molasi verdim.
Yol akti gitti hicbirsey anlamadim. Ne uykum geldi ne gozum yoruldu. Kaliteli bi gunes gozlugu inanilmaz bir konformus.Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada Susurluktan saat kac gibi gecmissindir tahminen?
-
20 Ağustos 2022, 22:30
Maşallah çok iyi gezmişsin hocam.
Kıskandım vallahi.
-
20 Ağustos 2022, 22:30
Güzel bir delirme şekli agacım. Kazasız belasız nice yolculuklara ✌️🤙
-
20 Ağustos 2022, 22:34
@Mr.wind 16:20'de Karacabey O2 Aytemiz'den yakıt almışım. Susurluk ile arasında olsun olsun yarım saat olsun.
Kaliteli gözlük eğer polarizeyse güzel de yerde sıvı varsa sanki bir farklı gösterip yanıltıyor.
-
20 Ağustos 2022, 22:43
tommygun adlı üyeden alıntı
@Mr.wind 16:20'de Karacabey O2 Aytemiz'den yakıt almışım. Susurluk ile arasında olsun olsun yarım saat olsun.
Kaliteli gözlük eğer polarizeyse güzel de yerde sıvı varsa sanki bir farklı gösterip yanıltıyor.
Saat 4 gibi susurluktaydm ahah muhtemelen yanimdan gecen motorculardan biri sendin
Vallahi bravo. Kondisyon, dayaniklilik cok saglammis
-
20 Ağustos 2022, 22:46
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Saat 4 gibi susurluktaydm ahah muhtemelen yanimdan gecen motorculardan biri sendin
Vallahi bravo. Kondisyon, dayaniklilik cok saglammis
Kesin denk gelmişizdir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)