hayırlı olsun musti inşallah bu öbürü gibi sinirini bozmaz
hayırlı olsun musti inşallah bu öbürü gibi sinirini bozmaz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
la kaderimmi bu benim her açtığım konu geyiğe sarıyor
Zuhaaa ; lem musti , hayatımda ilk defa konuyla alakalı bir başlık açtığını gördüm...
Artık ölsem de gam yemem...
Tutmayın lann beni , herkese benden birer çay..
valla alınabilecek en iyi scooteri almışsın taş gibi bir alettir ... yedek parçası boldur...güle güle bin ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı uğurlu olsun musti,kazasız belasız kullanman dileğiyle98 modelde olsa diğerinden iyidirSadece tip olayı biraz garip,o kadarda olacak artık
ya bu motor bazen iki kişi 50 ile çıktığı rampayı çıkmıyor nedeni nedir..
bazen sıyırttırıyor deli gibi gidiyor bazen baygın çın çın sesi segmanlardanmı geliyor..bi de akşam 50 km gittik en az 25 tümsekten iki kişi zıpladık. yolları bozmuşlar sadece egzozun vidası gevşedi..hehe bisan olsaydı her sokak başı bir yerini toplardık cidden sağlam motor
abi ben bildim bileli 3 dükkan değiştirdin. bu arada ben günayda çalışıyordum ilk zamanlar sonra asya bilgisayar arada bir seni motorunla simsar da falan da görmüşlüğüm var ama o zamanlar MT üyesi değildim. olsaydım yapışırdım yakana. gelmeye çalışıcam yanına. meslektaşız bu arada
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Tersi olmuş bence...Kinetic eski meski ama on numero
Kolpa Adamları
hayırlı olsun musti,kinetic çita gibidir.Hızlı ve kıvrak...
kinetik dediğin alet varya TAŞ TAŞ buradaki sucular ve pizzacılar neden başka motor almazlar çünkü sağlam masrafı neyse yap ve gazla gitsin acıma paraya " ben bu alete binerim" diyorsan
at eşek katır farketmez...yeter ki motosiklet olsun...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)