Ar6'a sahip olmak istiyorum.. ve önümüzdeki yaz başı nasipse gerçekleşecek..
Ar6'a sahip olmak istiyorum.. ve önümüzdeki yaz başı nasipse gerçekleşecek..
hele benim gözüm hiç yükseklerde degil şöyle ufaktan bir 1000rr olsa yeter
hatta vazgeçtim 600rr bile yeter tr şartları için 1000 cc fazla zaten
fazer 600 bece ideal sporttuning
Bacoman
ben agusta f4 [img=http://img127.imageshack.us/img127/2439/agustaf4yamahar7jk7.jpg]istwerdim güzel motor
Ertuğrul_Öz
24 BG abi kesmes seni Fiat 480 tavsiye edeyim ben sana 1978 model. İstediğin kadar vites var alette.
-Bana YBr yeterli....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
en uygun hayal benim olsun
Hyosung 250 gtr. seneye nasipse olabilir...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
helal olsun san ya yine işi dönüp dolaştırıp oraya getirdin neyse cevaplayım
bak aynı senin bahsettigin gibi 2003 model 600rr var ve sahibi 13.750 ytl istiyor motor ilk günkü gibi orjinal adam performans egzozu bile takmamış seninde alman gereken fiyat bu aralıklarda olmalıdiye düşünüyorum. ama sitede usta motorcular var onlar daha iyisini bilir bu sadece benim düşüncem ...
büyük hedefim dragstar r6 ya da bitmiyor değilim.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
gs 650
önümüzdeki yaza böyle bi afacanla girmek istiyorum
orta vadede ise :
abisi tabii ki
[B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]
Çok güzel bir konu bu, insanların hayal gücünü çalıştırır...ben hayalimdeki motoru bu yaz aldım, Kawasaki ER6N, allah herkese de nasip etsin bunu...bundan sonra da şöyle 1200lük bir BMW olsa hayır demem, GS değil de R1200R veya K1200L gibi birşey, ama önce buna kendimi maddi-manevi hazırlamam gerek, bu da sanırım 1-2 yıl alır
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
valla bana bi cross motoru versenız olur Suzukı nın vardı ama ole bı motoru ısmını bılmıyom bı programda seyretmıstım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)