Tabiki de Honda 1000 Repsol Ama ne yazık ki 600'den yukarı çıkamıyorum kilom ve gücüm yetmiyo
Tabiki de Honda 1000 Repsol Ama ne yazık ki 600'den yukarı çıkamıyorum kilom ve gücüm yetmiyo
XVS650-VT750C-VZ800C
Cruiser olsun çamurdan olsun..
dediğim cruiserler de çamur olsa
D.Monster da olsursa makbule geçer...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Cok ozel olamasada belkide kesinlikle Yamaha Vmax sirf yari naked yari cruiser goruntusu ozek teknoloji motoru.Ucuk seyleri herkez ister kabul ama bu motor cok gusel benim gozumde
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Zx6r fena olmazdı.
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
Benim 2 favorim var bi honda goldwing 1800
ikincisi ise Honda CBR600 RR
Discovery Detailing Adana
İsteklerim sırası ile şöyledir :
- Cbr 1000 Rr
- Goldwing
- Varadero
hiçyükseklerden uçmadan bitane şadov gol benim işimi görür abi be hem hayaldediğin erişebilir olsun ki yeni hayallere yer açılsın
hayabusa da süper bişe ama dürüst olmak lazım
muhtemelen en çok 2 gün kullanabilirim ben o aleti (sağlam olarak)
[B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]
Yamanha Drag Star Clasıc 650 yeter bana şimdilik
varadero veya gsxr6 veya monster olcak ınsallah ama son noktam olcak hele bıraz daha kazanayım, biraz daha geliştereyim kendımı. yavas yavas inşallah
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ducati monster 695
Ducatista:)
ben büyüyünce 600 f veya 1000 rr almak isterim
illa bi marka ismi vermek gerekirse KTM ama genelde her türlü uzun yol aracı kabulümdür
Benim Fazlasında Gözüm Yok Honda CBR 600 F Yeter Bana
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
bu 2007 HARLEY hiç fena olmassss
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)