Kuba Blueberry Ön Far ve Park Lambası Sorunu?
Reklamlar
-
17 Ağustos 2022, 10:55
Konuyu buraya mı açmalıydım bilemedim ufak çaplı bir yardıma ihtiyacım var.
Şöyle ki yolda giderken birden ön far söndü sonra sürekli çakar gibi arada gidip geldi gidip geldi sonra tamamen gitti ve bu sabah yine yoldayken geldi gitti geldi bir süre çalıştı iş yerine girerken yine söndü ve yanmadı. Arada bir gelip gidiyor bende tam olarak sorunu anlamadım ön grenajı söktüm çıkardım kabloları vs. kontrol ettim herhangi bir sorun yok amper metre ile her bir deliği ölçtüm 15 - 17 volt arası veriyor onlarda da bir sorun yok gibi ama far bozuk mu değil mi onuda anlayamadım çünkü gelip gidiyor bazen tamamen geliyor 10 20 dk çalışıyor sonra yine yok :D Tam olarak sorunu anlayamadım. Bir tane ustaya göstereceğim ama berbat etmesinden korkuyorum açıkçası birde onunla beraber park lambasıda gitti sanırım kısa devre mi yapıyor ne yapıyor? Sigortasıda yok farların ya da varda ben mi göremedim?
Sıfır led far fiyatlarına bakıyorum 2k küsür diyor şaka gibi bunun yerine farklı başka bir led far almak istesem uyumlu olur mu ve önerebileceğiniz aynı bu tarz güzel bir led far var mıdır?
Reklamlar
-
17 Ağustos 2022, 11:07
17 volt biraz fazla gibi.Belki konjektörde bir sıkıntı var yada bir yerde kısa devre yapıyor.Çalışırken 14 bilemedin 15 voltu geçmemesi lazım.
-
17 Ağustos 2022, 16:53
Thracian adlı üyeden alıntı
17 volt biraz fazla gibi.Belki konjektörde bir sıkıntı var yada bir yerde kısa devre yapıyor.Çalışırken 14 bilemedin 15 voltu geçmemesi lazım.
Çok oynak zaten bi 15 oluyor bi 11 oluyor bi 17 oluyor kafasına göre :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Sorunu çözdük arkada plaka ışığı kopmuş ve kısa devre yapmasını sağlıyormuş Çok şükür büyük masraftan kurtulduk en iyisi ben bunu arkadaşlarla falan ıslatayım sadaka niyetine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)