fizik kuralı bilmemek
o çanta ile ağırlık merkezinin sağa kayacağı zeminin kötü oluşu gibi pek çok etken var. umursamazca yapılmış bir hareket
ohooo hocam çok boşverdin buraları 3 sayfa oldu bunun geyiği dönüyor forumda ;)
Feysbuk linki nedir ya..feysbuk mu.kaldi..hala kullaniyonuz olm siz fetsbuk ? Videoyu izleyemedim ama tenere herhalde
Not: gencken sadede 3 ay feysbuk kullandim..helal olsun bana.
Facebook gruplar için kullanıyorum.Motorun grubu arabanın grubu falan sorun olunca en hızlı bilgiyi oradan alabiliyorsun.Eskiden forumlar daha aktifti.Şimdi o forumlar face gruplarına kaydı.Burada bile markaya özel konu başlığı olsada konular ölü.Mevzu face grupları üzerinden dönüyor.
Oyle yurumuyor isler. Hepsinin isleyisi farkli, sonuclari ayni, platformda daha fazla zaman gecirmeni saglamak = marketing. Ama sonucta eristigin kitlelerin sosyoekonomik durumlari vs farkli. Ama biz Turkler her zaman oldugu gibi normalini yapmayiz, biri yazmisti, suna benzerdi.
- Facebook'ta video paylasiyoruz
- Youtube'da muzik dinliyoruz,
- Instagram'da microblogging yapiyoruz,
- Twitter'da chat yapiyoruz,
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Bu biraz forumlarin teknik olarak atil kalmasindan (kullanici dostu olmamasi, mobil uygulamasinin olmamasi, login islerinin zorlugu vs.) biraz da insanlarin malligindan kaynakli. Bir de insanlar sonucta 2 isi ayni uygulamada yapabiliyor, ornegin facebookta yenge pesinde kosan azgin dayilar, doblosunu satmak icin yine facebook gruplarini kullanabiliyor. Haa bazen yanlis yere yanlis seyler yaziyolar o zaman eglence cikiyor
Ben motosikletimle ilgili Facebook gruplarindan tamamen ciktim, piyasasi cok hareketli ve kullanici kitlesi cok degisik (karmakarisik, anlamsiz, b.k gibi demek istiyorum) oldugu icin hic bir bilgi alamiyorum, sirf bu yuzden kullanicisi az egzotik motosiklet bile cekici geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)