espresso adlı üyeden alıntı
Barkın'ın sponsorunu hatırlıyorum. Hatta o marka'yı ondan duymuştum ve Berrak Turşu markasının kornişon turşuları bira ile çok iyi gidiyor, hala ne zaman marketten turşu alacak olsam o markayı alıyorum, yoksa diğer markalara bakıyorum.
Ben video izleyemiyorum. Yok, 10 saniyeden sonra sıkılıyorum. Forumdan Gürcan ve Black'ın blogları var uzun uzun yazıyorlar, onları sıkılmadna okuyorum ama 10 saniyelik video bile sıkıcı geliyor. Hele konuşma falan varsa zaten niye ekranda konuşan birini dinleyeyim, çok önemli bir şey anlatıyor olsa üşenmez yazardı diyorum. Benim daha çok geziler ilgimi çekiyor, mesela Gürcan çok geziyor, gezdiğini de güzel yazıyor, fotolara saniyenin onda biri gibi kısa bir süre bakıp geçip yazıları okuyorum çünkü gezi yazılarında da gidilen yerler vb. bilgilerin dışında o gezilen yerlerin verdiği his daha önemli geliyor.
instagram'da Tuğçe ve Fatih'i ve Asil Özbay'ı takip ediyorum, onlar da çok güzel geziyorlar ama videoları izlemiyorum, fotoarı öyle hızlıca bakıp geçiyorum, yazdıkları, o anda yaşadıkları daha ilginç geliyor.