Yazık olmuş, arkadaki konuşmalar da biraz panik yaptırmış gibi geldi bana. Ama en başında, ne gerek vardı?
Yazık olmuş, arkadaki konuşmalar da biraz panik yaptırmış gibi geldi bana. Ama en başında, ne gerek vardı?
Siz istemeseniz de baslar, ruhunda var boyle yerlerin
Bu arada ben de tecrubeli sayilmam, hala hata yapiyorum.
Gidonunuz sola ya da saga donukse, dusuk hizla on fren kullanmak sorun cikarabilir, ozellikle egimlerde. Safranbolu'da tas doseli bir yolda (sirf cok fazla tangir tungur gidiyorum diye) gidon kirik iken frene bastim, (on/arka cok farketmiyor bu durumda aslinda) yapistim yere, cunku denge menge kalmadi.
Bir suru parametre var isin icinde, o yuzden sadece sunu yaparsan su olur demek kolay olmuyor, her dusmenin kendine ait bir fizigi ve eglencesi var
Motosiklette durur vaziyetteyken herhangi bir ayağımızı yere koymaya çalıştığımızda ayağımızın boşlukta kalması kadar kötü birşey yok. İnsan ağır çekim düşüyor.
Bir de şu "adventure" modasının bitmesi gerekiyor, bakkala bile 3'lü çantayla gidiyor insanlar.
Festivalde denk geldim , yalnız Bmw markası o kadar yakışmıştı ki motorun çizgileri çok güzel olduğu için sırıtmıyordu..Bmw 310 un Adv modeli falan sandım cidden
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Yabancı bir forumda görmüştüm adam yan çantanın tekini çıkarıp aynı boyutlarda 12 volt soğutucuyu direkt monte etmişti , içi neyle doluydu tahmin etmek zor olmasa gerek :D
"Sefa insanı" olmanın sonu yok üstadım, bence de güzel fikir. Ben şahsen torba içinde 7-8 kutu bira, 1 kg patates, çerez falan bunları sol elciğe asıp yampiri yampiri sürüyorum. Motorun kendi kendine sürekli kontra vermesi çok ilginç bir deneyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Rx3 Evo değil de çift silindirli Rx3S fena değildi. Gerçi bu da yavru Gs gibiydi.
Katılıyorum. Motor üzerindeki Mondial yazısı olmasa kolaylıkla ortamlarda BMW diye satılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
Tek elciğe torba asmak yerine sırt çantasına dolduruyorum ben. Ama seninki kadar çok olmuyor malzeme Tommy hocam.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
@tommygun, biralar Ok onu anladım da 1kg patatesi anlamadım? Çerez halinde desek inanılmaz hacim olur, donmuş patates herhalde?
Bak aklıma düşürdün. xmax'ın yan tarafında öyle bir soğutucu olsa ne güzel olurdu. Var mı ki öyle çok büyük olmayan 12V soğutucu? Xmax için güzel olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Ben biralarımı bakkaldan almıyorum, kuzenip yapıyor sağolsun her seferinde çift kova yapıyor paylaşıyoruz ama onun evle benim ev arası yaklaşık 60km, git gel 120km yapıyor, iki kasa boş şişeleri götürüp doluları almak için mecburen arabayla gidip mazot yakıyorum masraflı olmaya başladı. Motorla taşıyabilsem mesela 3'lü çanta olsa 40 şişe bira sığdırsam hem motorla gezmiş olucam hem yakıt masrafı yarıya inecek.
Şaka bir yana bu adv motorlardaki metal aluminyum arka çantaları çok seviyorum, ama xmax'de tuhaf duruyormuş. Önümüzdeki kış xmax'a arka çanta alma niyetim var ama 3lü çanta kadar abartmayacağım tabi ki.
Ooo elma dilim. Çiçek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Bende evde yapıyorum normalde ama, elinin altında çok olunca fazla gidiyor, su niyetine. Haziranın ortası gibi tüketmiştim son setten kalanları.
Yazın da serin ortam istiyor yoksa tam gazlanmıyor. O yüzden eylül ortası gibi yapacağım bir sonraki seti. O zamana kadar piyasadan devam artık.
Ağalar yan çanta, arka çanta, depo üstü çanta , araba camı gibi tur camı ve deflektör, saçma sapan ışıldaklar, toto ısıtma.. Konfor çok güzel ama sanki motosiklet işinin sadeliğinin, basitliğinin verdiği güzellikten uzaklaşıyoruz gibi.
Tchibo' nun soğuk tutan çantasını her zaman bagajımda tutarım. İstanbul içi için ideal. Sahile giderken çok işe yarıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)