kafkasay adlı üyeden alıntı
Hayır tüccar değiller,galerici de deiiller. Başka başka işleri olan,bayideki elemanla işbirliği yapan fırsatçılar. Tanıyorum adamları, burası küçük yer. Bunum ahlaki olduğunu da düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
Hayır tüccar değiller,galerici de deiiller. Başka başka işleri olan,bayideki elemanla işbirliği yapan fırsatçılar. Tanıyorum adamları, burası küçük yer. Bunum ahlaki olduğunu da düşünmüyorum. Dediğiniz yerlere de yazdık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Hayır tüccar değiller,galerici de deiiller. Başka başka işleri olan,bayideki elemanla işbirliği yapan fırsatçılar. Tanıyorum adamları, burası küçük yer. Siz bu durumu ahlaki bulabilirsiniz, ben ahlaki olduğunu da düşünmüyorum. Üstelik ben hala ısrar ediyorum sizin anladığınız şeyi söylemiyorum. Elbette piyasada emsal fiyat neyse, fiyatı emsaller belirler. Ben bu işi fırsatçılığa çevirenlerden bahsediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Zaten normalde baktığım modeller sizin yazdıklarınız. Bu modeli koyma sebebim çok bariz arka arkaya geldiği için ilanlar, fırsatçılığın geldiği seviyeyi gösteren iyi bir örnek.