Bursa'da nereye gideceksiniz arkadaşlar , Balıkesir'de festivaldeyim dönerken Bursa da size katılabilirim..
Kendi şahsıma hiçbir şey bilmiyorum. Mecidiyeköy Simit Sarayının önüne bir şekilde gidip, oradan sonra neler olacağını merakla izleyeceğim
[QUOTE='Kural [ Z ];4694373']Yavaş sürüş, tercihen 90-110 arası olacak. Bence motosiklete alışmak için bundan iyisi olmaz. Bekleriz [COLOR="Silver"]
Aile yemeği vardı. Şimdi geldim, yorgunlukla tüm gün sürüşü kestiremiyorum. bir sonraki sefere umarım. İyi yolculuklar diliyorum.
Unutmadan gelecek hafta cuma günü mesela istanbul içi bir yerde buluşma olsa. Mesela 3.köprü avrupa ayağında cuma günü günbatımı gibi yada daha önce buluşulan bir sahil noktası olabilir. Kesin katılım sağlarım.
[QUOTE=nicknamer;4694462]Onu da yaparız
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Bursa'da Ulucami tarafına gideceğimizden eminim Gerektiğinde iletişim için cep no özelden atıyorum. Yarın çok sık telefona bakamıycam, haliyle onu da hesap ederek yazarsanız doğru zaman ve yerde hep beraber buluşabiliriz.
...
Çok kıymetli motörize biladerlerim , bu sabah 11 gibi motosikletimle İnegöl'de olmam gerekiyo. Belki saat 14 - 15 arası gibi Bursa'da olurum . Bursa da kaçta ve nerede buluşacaksıniz ? Saygılarımızla.
Ali abi an itibariyle bursadayız. Özel mesaj ile telefonunu atarsan iletişime geçelim.
Konuyu çok geç gördüm :(
Gelmem zor olurdu ama mesajı geç görünce, düşük ihtimal de gerçekleşmedi :(
Kısa bir rapor...
Sabah 7.30 da Mecidiyeköyde buluştuk.
Kural, ShipShag, Angrypower ve ben.
Kahvaltının ardından istikamet Darıca.
Negmarla Tavşanlıya geçip iskele çıkışında Onixys ekibe katıldı.
Ardından doğru ılıca sürüşü.
Ilıcada bir saat kadar sohbet ve kahve içtik.
Pazar olması nedeniyle çok kalabalık ve su bulanıktı. Bu nedenle suya girmedik.
Tekrar yola koyulup Bursa içerisine döndük.
Güzel bir iskenderin ardından bir kafede kahve çay sohbet faslından sonra, vaktin geç olduğunu farkedip Uludağa çıkmaktan vazgeçtik. 16.00 civarında dönüş yoluna koyulduk. Ben benzincide ekipten ayrılıp ters yöne Nilüfere geçip otelime geldim.
Bir duş ve kahvenin ardından saat oldu 18.00.
Gezide en yavaş motor bendeydi.
Kural Z, benim 90 üstüne çıkamayacağım şeklinde anlamış. Konuyu netleştirdikten sonra genel olarak 100-110km/s civarı bir hızla seyrettik. Diğer motorlar biraz daha hız yapabilecekken bana ayak uydurdular.
Bu bağlamda haklarını helal etsinler.
Xpulse en fazla 118 e çıktı ve kesiciye girdi. Virajlarda arka ve yan çantalar nedeniyle biraz savruldum. Amortisör ayarlarımda viraja değil, konfora yönelikti.
Yinede benim için oldukça keyifliydi.
Ara hızlanmalarda 200cc bir motor için hızlı bir şekilde 100-110 hızlara çıkabildim.
Telefondan yüklenen fotoğraflar çok büyük çıkıyor. Arkadaşlar akşam fotoları yükleyecektir.
Benim yarınki rota, Biga (bal almak istiyorum) ardından Çanakkale şehitlik.
Gece tabyalarda kalınacak.
Salı günü için program yok. Rüzgar nerden eserse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Geçmiş olsun
Tarihi iskendercinin orada nereye biraktiniz motorlari )
Walla bir yere gittik de tarihi iskenderci mi bilmiyorum? Ana yolda dükkanların önüne bıraktık.
O çakma az yakan Honda nerede? şöyle az yakıyor motorum, böyle yol yapıyor die die yokuş yaparak kaçtı. Yok ayvalıktayım yok malazgirt meydan muhaberebesindeyim falan filan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Geçmiş olsun. Başka zamana gene gezilir.
Kacacam .tabi manyak.
Kural z ile kavgali sayilirim,sana yillirdir angrybird diyorum ust duzey akpli burssli nin motorunun calindigiba sevindigimi acik acik yaziyorum..
Gelsem bir ton dayak yerdim..
Tomm,mrwind li bir grup olmali ki anxa oyle gelirim.canimi sokakta bulmadim ben
Z raporuna eklenti olsun
https://video.hizliresim.com/watch/7g3q7whNMv
dünyanın enaz yakan afrika sı vs hikaye afrika 4 lt az yakmaz yakıyor diyen net afrika kullanmıyordur
ya arkadaşlar o inegöl seyehati mecburi idi . neler kaçırdığımın farkındayım. Yarın ( pazartesi) yine evo ile 7. Bursa Çeşme yolculuğuma öğle saatlerinde çıkıp akşam Çeşme 'de olma niyetindeyim . Çeşme den fotolar göndermek (becerebilirsem) istiyorum.telim kendi sayfamda var. buradan da paylaşabilirim 535 2304722 . Görüşmek isteyen her iki tekerci günün 24 saati arayabilir. Sabah 05 ile 11 arası uyku saatim . ha acil bi şey olduğunda o
saatlerde bile arayabilirsiniz. selamlarla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
HONDA cı bizi bilen efendiliğimizle , ÇELEBİ karekterimizle biliyor , tanıyor . Bir Allahın eksik akıllı kulu , --motorunun çalındığı iyi olmuş -- diyorsa, ben ona ancak --ACİL ŞİFALAR -- dileğinde bulunabilirim . Allah kurtarsın. Yaradan dövmüş , bir de ben niye döveyim ki.
bursevi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)