Son kasa 1.3 mjet2 egea da uzun yol 680km menzilde ort.hizim 82kmh ama 110 dan aşağisina pek duşmedim tuketim 3.9-4.2 lt/km
16.000 lik veri istiyorum ;)
Bu 16.000 km icinde yax kis,ise gitme markete gitme o koy senin bu koy benim dolasma da var.
10000 km si otobandir tabi.
Arkadasr sevdigim kisilere ve onlarin arkadaslsrina motorumu satabilirim..goruyosunuz iste mukemmel kullanilmis bir motor.
Ama herkese de satmam,angrybird gelip yakvarss sieee derim.
F54 ciksa arksdsa bajiyoruz dese hadi ordsn yurru derim.
Fiyat 11.000 usd cok uygun..cyan gibi kan emici degilim ben.
Hero Nazilli fabrikadayım.
Motor soğuyunca bakım yapılacak.
Enteresan bir firma.
Sağolsun ağırlıyorlar.
Sanki müşteri değilde, mekanın sahibiyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Hırbo
Babana şifalar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
Benimde anneannemin kızkardeşi Zeytinliye gelin gitmiş.
Kimse kalmadı köyde ama dün gittim 50 sene önce bahçesinde oyun oynadığım evi buldum.
Önünden hala su akıyor. O suda kağıt kayık yapar suya bırakır peşinden koşardık
Dönüşüm nerden olacak belli değil. Doğaçlama takılıyorum.
Babana çok geçmiş olsun dostum.
Acil şifalar dilerim.
Safra kesesi taşlarının safra kanalını tıkaması nedeniyle annemi de acilen ameliyata aldılar geçen hafta.
Apar topar Burhaniyeye geldim geçen hafta.
Neyse ki safra kesesine stent takılma (ERCP) ve de 2 gün sonrasında da safra kesesinin alınma operasyonları başarılı geçti çok şükür.
Hafta sonu taburcu olduk.
Bu süreçte 6 gün Burhaniye - Edremit mekik dokudum.
Bir gün Edremite giderken yolda tariflere uyan bir motor-sürücüye de denk geldim bu arada.
Selamlar.
Zeytinli de akrabalar var halen.Annenenin kizkardesini taniyoruzdur muhtemelen kimlerdensuniz soyle bakalim
Kagittan kayik yuzdururduk deyince yuzumde tebessum oldu ayni seyi yapardik.
Kayiklari taaaa zeytinli mezarliginin oraya kadar yuzdururduk...vay bee 30 yil gecmis :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Tesekkurler Haluk dostum,ercp icin bizi neden gonderdiler ya,baska bisey mi acaba..:(
Edremit devlet hastanasinin ortamini gordun di mi ? hastane icinde acilin hemen girisinde yatan basibos kopekler,her yerin plastik cop olmasi yuzlerce maske zaten yerde....neyse
Resime gelince,iste yazin motor boyle kullanilir arkadas ders vermis :p
Fotoyu cektigin yeri biliyorum,renault kangoo burhaniyeden cikmis ama burhaniyeye ana yoldan gitmek varken bu ara yolu hic kullanmiyorum.
Neyse,tam motorcunun yaninda sag sertitte isiklarda bekliyorum,bir bmw fren sesleriyle hizla gelip yanimdakine bir patlatti..
İcinden kadin cikti,gunahini almayim ama muhtemelen benim seksi bscaklarima bakiyodu..iyi ki bana vurmadi.
Haluk,uzak sayilmazsin bana yarin gelsene 15 km yapacaksin.karpuz falan keseriz,nektarinler de oldu ama diplerinin tamaminda kurt var.yarisini yiyip kalani kazlara atiyorum.
Babana acil şifalar.
Sana da Allah akıl fikir versin. Afrika africa olalı öyle ızdırap çekmedi. Honda sonunda motoru senden geri alacak ve hakkını veren birine hediye edecek.
Tesekkur,
Motorun hakkini veriyorum.100.000 km yi gectim.
Gezmedegim yer kalmadi.Tabi bazi amatorlere gore 16.000 km 60 kmh ortalama ile yapilmasi onlara cok dusuk gelebilir,ama isi bilen biri bilir ki 60 kmh ortalama son derece normal bir surat.
Peki Yilda 2000 3000 km yapanlar mi cook hakkini veriyor
Ulen motorun var servisle ise giden adamsin,serviste kimbimir kac saat kaybediyosun.kisin kullanmassin,yagmurda zaten cikmazsin.ayda yilda motoruna binip hakkini verdigini saniyosun di mi,cok acinasi.
Haluk gelirse onunla kaz dagina cikarix.Su an girisler yasak tabi de ben yasak olmayan yollari da biliyorum.
Var misin Haluk he ?
Şaka mısın sen? Benim kullanmamış halim, senin kullanmış halinden fazla km çeviriyor
Fakat yalan yok. Ben motoru çıkarttığımda genelde bir yerlere yetişmeye çalışıyorum. En düşük 4.3lt/100km’lerde seyehat ediyor.
Yalan yok. İzmir’e gidiş dönüşümde 5.3lt/100km yaptı. Mecburen riske gireceğimi anladığımda trafikten kurtulana kadar gaz açarım ben. 32000-33000km’ye (inanki kaç km’de bilmiyorum) geldi motor. Daha fren balatalarım %50’de.
Yarın Artura gitmeyi düşünüyorum. Öncesinde ya da sonrasında uğrayabilirim sana.
Paran varsa Japon, yoksa alman.
A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
Angrybird, bunu yazan sensin
Merhabalar. Hemen hemen foruma son girdiğim zamandan beridir motoru fazla kullanmıyorum. En son 06/06/2020 tarihinde 19863km'de bakıma sokmuştum. Motorum şimdi 23750km civarında. Bu motorun yağının değişmesi gerekiyor mudur? Garantisi Haziran başında bitti. En fazla ayda 1 kez işe gidiyorum. Onun dışında kullanmamaya özen gösteriyorum ama sağa sola işim olunca da motoru evde bırakmak zor geliyor.
Yamaha ve başka özel servisler hep standart ücret istiyorlar ve bu ücret arabanın full yağ bakımını yaptırmaktan daha pahalı. 2.6lt yağ, yağ filtresi ve 25tl (eskiden max 10tl idi. delirmiş bunlar)'lik karter tapa pulu değişecek. Yağ bayatlar mı?
"Onun disinda kullanmamaya ozen gosteriyorum"
puhajahgaga ulen sizin gibiler yargi veriyor ya hakkini ver diye hasta ediyosunuz beni
32.000 km olsa bile(ki palavra bence video koy bakalim) yilda 6000 km yapmisin.Bu mu len benden fazla cevirdigin ?
Özenle kullanmamaya çalışıyorum. Bak kullanmayan halim. Ben 3 ayda 10k km çeviriyorum. Garantili motorun servis bakımlarından dolayı Mt-07’yi pek kullanmadığım doğru ama inanki bu kullanmamış halim. Hadi bana inanmıyorsun, benim motoru gerçekten görenlere sor
İnan garaja inip fotoğraf çekmekten imtina ediyorum. Yoksa inip foto çekerdim. Kedinin biri benim motorun selesinde yattığı için hayvancağızı rahatsız etmek istemiyorum.
Gerçi orta sehpada duran Tenere varken benim yan ayakta yatan motorun üstünde nie yatıyor? Onu da anlamıyorum
Yine rota değiştirip bu geceyi Pamukkalede geçirmeye karar verdim.
Tam travertenlerin dibinde bir campingdeyim.
Yerler çimen, büyük bir havuzu var, kaydırağı var.
Tabi balık, rakı, bira
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Daha sonra linkini vereceğim.
Travertenlerin dibinde süper bir campingdeyim ve inanılmaz ucuz fiyat.
Daha sonra linkini vereceğim.
Valideme sordum.
" Hafız İbrahim deyince eskiler bilir " dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Gürcan, şu an bulunduğum yeri mutlaka kaydetmen lazım.
Burayla kıyaslayınca Assostaki yer aynı para ama tam bir varoş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)