Motosikletlerinizin nickname-takma adlarını paylaşır mısınız?
Reklamlar
-
08 Ağustos 2022, 17:22
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Ahahah nerde yicez hocam onu? Varmi Tokatli Bamyaci usta? Bigun bulusup bamya yemeye gidelim.
icten ice biliyordum sanki bamya ile yuzelesecegim gunu. Kendime itiraf edemiyordum sadece. O bamyayi sevmekten mi, sevmemekten daha cok korkuyorum bilmiyorum.
Sanirim bunu ogrenmenin tek yolu var.
Konum at hocam bamya yemeye gidelim. Beni bu onemli gunumde yalniz birakmak istemeyen, gercek bamyanin pesine dusmek isteyen, bu zorlu seruvene ortak olmak isteyenler bana katilabilir.
Hocam ben egeliyim. Denizli Buldan'lıyım. Bizim orada bamya bu malzemelerle yapılır. Lokantada pek yapmazlar, çünkü kafa kısmını doğru kesmezsen salgı bırakır meşakatlidir. Tommy'nin dediği gibi Konya'da çorbaya katarlar ama o daha çiçekten bamyaya geçerken toplanır. O başka bir olay. Yeni koruklardan ekşi çıksın varsa kısmette buyur gel misafirimiz ol tadına baktıralım.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Reklamlar
-
08 Ağustos 2022, 17:47
tommygun adlı üyeden alıntı
Bamya yemeğinden nefret ederim ama Konya'da bamya çorbası içmiştim, o çorba çok güzeldi.
+1 orada içene değin, bamya dan nefret ediyordum. Tüm ön yargımı şlaps diye yıkmıştı. Öyle sanıyorum ki farklı bir içeriği var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
sallami adlı üyeden alıntı
Hocam ben egeliyim. Denizli Buldan'lıyım. Bizim orada bamya bu malzemelerle yapılır. Lokantada pek yapmazlar, çünkü kafa kısmını doğru kesmezsen salgı bırakır meşakatlidir. Tommy'nin dediği gibi Konya'da çorbaya katarlar ama o daha çiçekten bamyaya geçerken toplanır. O başka bir olay. Yeni koruklardan ekşi çıksın varsa kısmette buyur gel misafirimiz ol tadına baktıralım.
derken olaya açıklık getirilmiş. o salgı dediğiniz böyle yapışkanımsı salgı mı? Bir bitki niye böyle bir salgıya sahip olur anlamıyorum. Dümdüz çiçek ol, bitti gitti ya 😁
-
08 Ağustos 2022, 18:01
sallami adlı üyeden alıntı
Cok saol hocam yemis kadar oldum inan, dusunmen yeter
-
08 Ağustos 2022, 18:31
nicknamer adlı üyeden alıntı
+1 orada içene değin, bamya dan nefret ediyordum. Tüm ön yargımı şlaps diye yıkmıştı. Öyle sanıyorum ki farklı bir içeriği var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
derken olaya açıklık getirilmiş. o salgı dediğiniz böyle yapışkanımsı salgı mı? Bir bitki niye böyle bir salgıya sahip olur anlamıyorum. Dümdüz çiçek ol, bitti gitti ya
Yaa işte o salgı dediğine çocukken bamyanın sümüğü diyordum ve hiç bamya sevmezdim. ama öyle sümüklü olmayan şekild epişerse güzel oluyormuş, sonradan öğrendim.
-
08 Ağustos 2022, 20:10
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
LGBT bireyler, motosikletlerine de LGBT cinsiyetlerinden birini mi koymalı?
Yoksa "eşya dişi olur" mantığı ile mecbur o şekilde bir isim mi koyacak?
Eskiden gemi direklerini falan kadın figürlerinden yaparlarmış, gemiye kadın ismi koyup, aralarına kadın almazlarmış. Şimdi o zaman bu denizciler aseksüel mi, biseksüel mi, heteroseksüel mi, yoksa homoseksüeller mi?
Sevmediğiniz geleneği yaşatmazsınız olur biter. Ne die kulp bulunmaya çalışılıyor onu anlamadım.
Senin postunu alıp yazıyorum yanlış anlama ama LGBT bireylerin de ismi erkek veya dişi ismi. Ben adını alıp, uniseks bir isimle değiştirenini de görmedim daha.
-
09 Ağustos 2022, 09:07
espresso adlı üyeden alıntı
Yaa işte o salgı dediğine çocukken bamyanın sümüğü diyordum ve hiç bamya sevmezdim. ama öyle sümüklü olmayan şekild epişerse güzel oluyormuş, sonradan öğrendim.
Bamyanın kafasını külah gibi kesersen salgılanmaz, ama dümdüz kesersen salgılanır. Kalemtıraşla açıyormuş gibi almanız lazım.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
09 Ağustos 2022, 10:07
Angrypower adlı üyeden alıntı
Eskiden gemi direklerini falan kadın figürlerinden yaparlarmış, gemiye kadın ismi koyup, aralarına kadın almazlarmış. Şimdi o zaman bu denizciler aseksüel mi, biseksüel mi, heteroseksüel mi, yoksa homoseksüeller mi?
Sevmediğiniz geleneği yaşatmazsınız olur biter. Ne die kulp bulunmaya çalışılıyor onu anlamadım.
Senin postunu alıp yazıyorum yanlış anlama ama LGBT bireylerin de ismi erkek veya dişi ismi. Ben adını alıp, uniseks bir isimle değiştirenini de görmedim daha.
Değerli Angrypower; açıklaman için teşekkürler, çok naziksin.
Ben zaten ironi yapmaya çalıştım. Bu tür durumlar, kendi bakış açıma göre; "kişisel zevk" olarak gördüğüm şeyler. O sebeple üstünde bile durmuyorum.
Amaaa gel gelelim ki bu eski denizcilerden, korsanlardan ben de kıllanıyorum. Kesin bir şeyler dönüyordu o ortamda
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
09 Ağustos 2022, 10:09
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Değerli Angrypower; açıklaman için teşekkürler, çok naziksin.
Ben zaten ironi yapmaya çalıştım. Bu tür durumlar, kendi bakış açıma göre "kişisel zevk" olarak gördüğüm şeyler. O sebeple üstünde bile durmuyorum.
Amaaa gel gelelim ki bu
eski denizcilerden, korsanlardan ben de kıllanıyorum, kesin bir şeyler dönüyordu o ortamda
Bir şey dönmüyordu. Direkt yokluk
-
09 Ağustos 2022, 14:25
espresso adlı üyeden alıntı
sonuçta nimet diye öyle demek istememiştim. evet bence de. sonrasında onları da yemeye başladım. ama konya bu konuda ayrı bir hikayeye sahip hayatımda, anı kaldı.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum.
Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin.
En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler