Haklısın. Onun için zaten, uzayan videoya çözüm üretmek istedim.
Ya 20 dakika olup ince detaylar sona. Ya da 2 bölüm 102 ar dakika gibi. İlk bölüm temel konular, 2. bölüm detaylar mesela.
Hazırlayan için tek video daha kolay tabii. Ama ben de izlerken, "20-25 dk. video, sonra izlerim" diyerek unutuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Mümkün olduğu kadarıyla videoların tamamını olmasa da genel muhabbeti "video" kategorisinde anlatmaya çalışıyorum/çalışacağım.
Sizi
böyle alalım. Uyar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Genel başlık olduğunda muhabbet dağılıyor
Net sorularla bile bazen toparlamak zor olabiliyor. Sizin izlediğiniz 10-15-20 dakikalık videolar, en az 1.5 saatlik sohbetin özetleri oluyor
Tek anlatıcı olsa OK. Ama karşılıklı olunca olay değişiyor. Bir de yorumlarını rica ettiğimiz kişilerin ilk kez böyle bir deneyim yaşadığını düşünürseniz hak verirsiniz.
Önerini anlıyorum, ama dediğim gibi daha çok tek kişi çıkıp anlattığında yapılabilecek bir şey gibi geldi. (Belki ben tam anlayamamışımdır.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Buradan da derlenip, toparlanacak bir şeyler geldi. Çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Sorular güzel. Ama karşılaştırma videosu benim boyumu aşar. Sağlam prodüksiyon ister. Aynı kategoride motor sahiplerini bulacaksın, aynı gün bir araya toplayacaksın, sürerken çekeceksin, anlatırken çekeceksin, motor detaylarını çekeceksin, oturup uzun süre editleyeceksin....
Çok emek ve zaman ister. Bu işten para kazanmadıktan sonra yapılabilir bir iş değil. (Kişisel düşüncem) Zamanı veya parası çok olan yapabilir belki, ben de keyifle izlerim doğrusu.