Motoru yedik derken bakın ne ile karşılaştık.
-
https://youtu.be/i_NNjHJu7go
Motoru yedik derken bakın ne ile karşılaştık.
2012 model vespa Lx150ie
https://youtu.be/i_NNjHJu7go
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Ne ile karşılaştınız
Usta motorun içinde buji unutmuş . Video da detaylı sökerek öğrendik ve sesi duyan usta motoru yedin demişti.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Ne ile karşılaştınız
Boji ile
-
Nasreddin Hocanın "kazan doğurdu" fıkrasındaki gibi sizin motor da buji doğurmuş üstat
-
DickName adlı üyeden alıntı
Buji ile karşılaştık
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Nasreddin Hocanın "kazan doğurdu" fıkrasındaki gibi sizin motor da buji doğurmuş üstat
Ne diyeyim büyük ihtimalle düşüren söylemedi onu …
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
motorun pipisi düşmüş :D Tövbe ya :D vida değil somun değil buji la buji :D lan nasıl bırakırsın onu orada :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
motorun pipisi düşmüş :D Tövbe ya :D vida değil somun değil buji la buji :D lan nasıl bırakırsın onu orada :D
Bende bunca yıllık hayatımda oha ya dedim . Gezim rezil oldu moralim sıfır oldu motoru yedik diye düşün .
-
Bujiyi değiştiren, silindir ile plastik havalandırma kabının arasına düşürmüştür. Aslında fan kapağını açıp hemen almalıydı ama söylememiş demek. Gitmeyin ona bir daha.
-
28 Temmuz 2022, 01:46
birbilent adlı üyeden alıntı
Bujiyi değiştiren, silindir ile plastik havalandırma kabının arasına düşürmüştür. Aslında fan kapağını açıp hemen almalıydı ama söylememiş demek. Gitmeyin ona bir daha.
Ben zaten ustaya gitmiyorum bendee 1 senedir var benden önceki sahibinde olmuş demikki
-
28 Temmuz 2022, 08:16
acının tatlı tebessümü
bir yandan motorda buji bıraktıkları için kızıyorsun.
diğer yandan motoru yedim sanarken bir bujiyi çıkartarak sorunu çözüyorsun.
-
28 Temmuz 2022, 10:49
kasırga genç adlı üyeden alıntı
acının tatlı tebessümü
bir yandan motorda buji bıraktıkları için kızıyorsun.
diğer yandan motoru yedim sanarken bir bujiyi çıkartarak sorunu çözüyorsun.
Direk anlatmışsın dıygularımı
-
28 Temmuz 2022, 10:56
Ramazan satarsın o bujiyi şimdi. Ohh miss..
Hastanın içinde makas unutanlar varken motorun içinde buji normal geliyor kulağa..
-
28 Temmuz 2022, 11:42
Videoyu izlerken hemen anladım pervaneye bişey sürtüyor diye..
Ramço cum sen de anlamassan artık ne biliyim..
-
28 Temmuz 2022, 11:52
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Ramazan satarsın o bujiyi şimdi. Ohh miss..
Hastanın içinde makas unutanlar varken motorun içinde buji normal geliyor kulağa..
Abi bari unutuyorsun sıfır buji unut demi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Videoyu izlerken hemen anladım pervaneye bişey sürtüyor diye..
Ramço cum sen de anlamassan artık ne biliyim..
Ben bilya dağıtmış dedim . Pervane ye sürtmemiş bu arada gaza basınca hava buji yi silindire paralel yukarı aşşağı oynatmış.
-
28 Temmuz 2022, 12:01
Bir arkadaşımın Django'sunda hava filtresi içinde unutulan vida malesef motoru yedi. Videoyu izleyemedim ancak sanırım siz şanslıymışsınız.
-
28 Temmuz 2022, 12:13
4strings adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşımın Django'sunda hava filtresi içinde unutulan vida malesef motoru yedi. Videoyu izleyemedim ancak sanırım siz şanslıymışsınız.
Bizim silindir ile haba kanalı arasında kalmış buji
-
28 Temmuz 2022, 20:13
İlginç buji iyiki bir yerlere zarar vermemiş
-
29 Temmuz 2022, 00:12
mesut hoca adlı üyeden alıntı
İlginç
buji iyiki bir yerlere zarar vermemiş
Videodaki ufak tefek zararı olmayan çizikler
-
29 Temmuz 2022, 04:27
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Midede neşter unutmuş gibi düşünün 😊😊
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)