Fatihteki motosiklet kazası ...
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin.
Fatih Unkapanı Atatürk Bulvarı'nda dün akşam saatlerinde otomobil sürücüsü ara sokaktan bulvara çıktığı sırada motosikletli 24 yaşındaki Burak Sabay'la çarpıştı. Burak Sabay, yola savrulurken diğer sürücü otomobilinde sıkıştı.
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler her iki sürücüyü de hastaneye kaldırdı. Motosikletli Burak Sabay hastanede hayatını kaybetti.
ÖN TEKERİNİ KALDIRARAK İLERLEDİĞİ ANLAR KAYDEDİLDİ
Kaza motosikletli Burak'ın kaskındaki kameraya yansıdı. Görüntülerde Burak Sabay'ın ön tekerini kaldırarak ilerlediği, ara sokaktan çıkan otomobile çarptığı yer aldı.
https://www.trthaber.com/haber/turki...da-697538.html
Reklamlar
-
-
Sabah görmüştüm çarpma anını Görünce çok üzüldüm. Çarptığı kişi ters yöndeymiş. Videodan çıkartılacak güzel dersler var. Allah rahmet eylesin, Allah kalanlarına sabır versin.
-
hep geçtiğim yol. çok tehlikelidir orası anında yol birden durabilir. ilerideki sur kapısı daraltıyor ve yanlardan hem giriş var böyle bir yolda bu hız ve tehlikeli sürüş kaçınılmaz oluyor.
istediğiniz kadar motosiklet hakimiyetiniz iyi olsun çok kötü bir sürücü görüyorum ben bu videoda. yazık. en çok da ailesine yazık.
isterse ters yönde olsun isterse başka. kendini düşünmeyen adam bir şekil patlar. ben de sürüyorum saçma sapan çoğu zaman ama sınırları çok da aşmadan. bu yani bildiğin intihar. o kırmasa başka gün başkası kıracaktı önüne. yani bir de boş otoban da değil. otobüs durağının olduğu insanların caddeye atladığı bir yol orası.
önünü kaldırdığı esnada ise geçtiği yer tam olarak unkapanı otobüs durağı. orada dolu insan var. şov yapıyor kendince.
ölenin arkasından konuşmak saçma ne kadar aptalca şeyler olsa da üzülüyorum yalan yok.
ama başkası için yaşayan insanın iqsu düşüktür. başkasına şov yapmak nedir?
öyle bir yolda basmak nedir?
100 açıdan değerlendiriyorum ve ortaya çıkan iğrenç bir sürücü, düşük zeka ve intihar.
üzüldüm ama gerçekler
-
Allah rahmet eylesin . Bu arkadaş ölmese çok suçsuz insanın kanına girermiş,hakettiği gibi bir ölüm olmuş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
degerk adlı üyeden alıntı
Sabah görmüştüm çarpma anını Görünce çok üzüldüm. Çarptığı kişi ters yöndeymiş. Videodan çıkartılacak güzel dersler var. Allah rahmet eylesin, Allah kalanlarına sabır versin.
Üzülecek bi durum yok ,bu arkadaş böyle gitseydi bakalım kaç kişinin ,kaç suçzuz gunahsız insanın kanına girecekti bi de onu düşün,ondan sonra üzül...
-
Arabaya hasar vermis ve surucusunu yaralamis,tek uzuldugum bu oldu, yazik.
-
Çocuğun Fb profiline baktım da üniversite öğrencisiymiş. Çok yazık. Annesine, babasına Allah sabır versin.
-
Beklenen son. Ne bekleniyordu ki bir yerde patlayacaktı. Zerre üzülmedim.
-
Sadece zamanı biraz öne almış, bu motor sürmek değil. Neyseki sadece kendisini öldürmüş.
-
27 Temmuz 2022, 21:10
-
27 Temmuz 2022, 21:13
-
27 Temmuz 2022, 21:32
"Ne şehittir ne gazi, bok yoluna gitti Niyazi" vak'ası.
-
27 Temmuz 2022, 22:18
Allah rahmet eylesin.
Bugun servisteydim bakim icin. 20 lerinin basinda genc bir kardesimiz geldi. Motoru saga yatirmis azicik hasar vermis. Mt25 motoru.
Ustaya soruyor soruyor usta konusmuyor. Abi abi dolaniyor pesinde ustadan cit yok. Icimden dedim klasik usta amk 1000 soru sorcan agzini bukerek 1 cevap verecek.
Sonra usta dedi ki: "teker yapiyosun. Teker yapanla konusmayacagima yemin ettim. öluyorsunuz genc yasta, senin de sonun belli."
Buz kesti ortalik yemin ederim, tadimiz kacti. Eve geldim ekşise basligi gordum.
Genc kardesimize Allah rahmet eylesin. Insallah su tekermis apacilikmis zarmis zurtmus modasi en kisa zamanda son bulur.
-
27 Temmuz 2022, 22:37
Tali yoldan çıkan otomobile çarpıyor. Yani yasal olarak ikisi de suçlu. Motorcu trafiğe tehlikeye sokacak şekilde süratli ve riskli ilerliyor. Otomobil sürücüsü ise ters şeritten tali yoldan çıkarak anayola bağlanmaya çalışıyor. Motorcu görüşüyle motosiklet sürücüsü yüzde 1000 haksız. Trafiğe açık alanda hele de sağ şeritte tekere almak aşırı riskli. Bu kazaların tecelli etmemesini umuyoruz... Maalesef elimizden yalnızca bu gelebiliyor.
-
27 Temmuz 2022, 23:19
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Arabaya hasar vermis ve surucusunu yaralamis,tek uzuldugum bu oldu, yazik.
İnternette okuduğuma göre otomobil sürücüsü de vefat etmiş diyorlar.
-
28 Temmuz 2022, 08:30
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Doğal seleksiyon. Yakınları dışında üzülünecek bir durum yok.
-
28 Temmuz 2022, 09:09
ShipShaq adlı üyeden alıntı
İnternette okuduğuma göre otomobil sürücüsü de vefat etmiş diyorlar.
Evet, ortalıkta gezen uzun bir video var, orada hırıltılı bir nefes alma sesi geliyor, o araba sürücüsünün sesi, kamera arabanın içine düşüyor çünkü. O hırıltı kalp durduğu için çıkarmış. :(
-
28 Temmuz 2022, 09:13
Keske sadece kendisi ölseymiş , egitimle de olmuyor bazen.. Zeka geriligi var ise..
-
28 Temmuz 2022, 09:52
Eğer otomobil sürücüsü de ölmüşse gerçekten yazık. Allah rahmet eylesin.
Ve doğru dürüst haber öğrenip yayınlayamayan gazeteciler de mesleği bıraksın.
-
28 Temmuz 2022, 12:21
Ne olursa olsun hata da yapmis olsa insan genc digeri de ters yöndeymis ikisi de can ikisininde annesi babasi sevdikleri var cok yazık.Hakettigi bir ölüm,neyseki kendisini öldürmüş vs bence bunlar dogru yorumlar degil.Buradaki herkesin kurallara uyarak sürdüğüne kimse ikna edemez beni çünkü bu ülke de kurallara uyarsan da ölüyorsun. Allah rahmet eylesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)