Ben yerim güzel olan her yerde yolun keyfi öyle çıkar gezmek için yol yapmak ayrı a noktasından b noktasına gitmek ayrı ..
Yoldayken bende öyle çok yemek. En fazla şekerim düşerse 1 vişne suyu içerim. Bir de yollardaki yemeklere pek güvenmiyorum. Sadece Aksaray'da Shell'de benzin/mazot alırken McDonald's var. Oradan yiyorum. O da hep aynı kalitesizlikte ama yolda bana sıkıntı çıkartmıyor. Arabada isem direkt arabaya servis olarak alıp, yola devamke.
Ben çoğu zaman uzun yolu belli bir yerde yemek yemek için yapıyorum. Misal Aydın'da çöp şiş, Lüleburgaz'da köfte, Ayvalık'ta tost vs. Yemek harici sadece yol yapma amaçlı geziyorsam da bir mekanda yağlı ve ağır yemek yerine benzincilerde satılan fındıklı, fıstıklı krokanlardan alıyorum. Hem şişirmiyor hem de saçma derecede enerji veriyor.
tamy ;benim çalınan evo , babamın yanına, Emirsultan mezarlığına gitti . Hala daha ümidimi kaybetmedim . İnş. bir gün babamla birlikte mezardan çıkıp gelecekler. Giden evo 77 mm pistonlu,24.5 hp idi. Bu yeni aldığım ise 84 mm piston 31 hp ye Bursa da Selahattin ustanın yükselttiği motor.
bursevi
Tşkkrlr Tamy
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
1985 den 1987 ye İnegöl de bir fabrikanın şoförlüğünü yapıyordum. Benden başka çalışanların yüzde doksanbeşi patron dahil Trabzon Akçaabat ilçesindendi. Allah gani gani rahmet eylesin bir Metin Ustamız vardı. << ula yemadan olur mi ? yiyecesun ki çalılşasun >> derdi. Ben de Metin Ustamın o tavsiyesini hiç unutmuyor, elimden geldiğince mideyi boş bırakmamaya gayret ediyorum. ( Doktorlar aksini söylese de .)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Kilomdan belli değil mi?
bursevi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)