Abi hangi sıfatla kızıyoruz?
Adam kalkıp "camileri ahır yapana oy verene de ben kızarım" derse sana, boşver şimdi o bilginin yalan olmasını, ne diyeceksin? Bu çok bireysel olan seçimden ötürü kimseye kızmayalım bence. Bu saydıklarını yapan anarşistler de olmuştur OK, ben de bugüne kadar tüm genel seçimlerde oy kullandım; ama sorunu oy vermeyenlerde aramak, onlara kızmak bize bir şey kazandırmayacak.
Mesela Kılışdar neymiş bıhdıh demek oy vermemekten daha zararlı bir şey bence, bireysel seçim dediğim şeyin toplumsal bir sonucu olduğunu göz önünde bulundurup zarara bakacak olursak - cümleye bak :/
Bu gerçekten son seçim olabilir, ama o kadar çok "bu seçim o seçim" gürültüsü yapıldı ki yok yere, bu söyleme inanmayan cahile de kızamam ben. Cahil dünyanın her yerinde cahil, bizim eğitimlimizin daha küçük görünen hataları daha beter şeylere yol açıyor.
Velhasıl konu başlığına dönecek olursak; bu ÖTV kaldırma işini nasıl planlıyorlar gerçekten merak ediyorum. Yürütmesinde ciddi dikkat gerektiren bir konu bu, hele de Türkiye gibi adaletin a'sının kalmadığı, insanların da bu kavrama inanmadığı bir ülkede. CHP'nin iktidar sonrası kamu atamaları, Devlet yönetiminden haberdar kadroların yeniden oluşturulması gibi konularda çalışmaya başladığı biliniyor, ama yine de ekstra ekstra sakat bir konu bu.