Xpulse 200 motorum için haziranda gidon sipariş etmek istedim.8-9 hafta sonra gümrükten çıkacak dendi.25 temmuzda tekrar sorduğumda 20 gün sonra gümrükten çıkacak deniyor.Ben hero aldığıma pişmanım.Alacak arkadaşlar dikkatli olsun.
Xpulse 200 motorum için haziranda gidon sipariş etmek istedim.8-9 hafta sonra gümrükten çıkacak dendi.25 temmuzda tekrar sorduğumda 20 gün sonra gümrükten çıkacak deniyor.Ben hero aldığıma pişmanım.Alacak arkadaşlar dikkatli olsun.
Hiç pişman olma. Durum HERO' ya özel değil. 2 aydır Honda' dan hortum bekliyorum, daha ne zaman geleceği ile ilgili bilgi dahi veremiyorlar ki Honda' ya yazı yazdırdığım halde.
Sorun senin kullandığın motosikletin markasına özel değil, şu an tümünde tedarik ve gümrük sorunları var. Anlayacağın pişman olacak bir durum yok. Gerçekten pişmansan ucuzundan satarsın, alıcı yoksa ben alırım
Hangi markaya giderseniz gidin durum pek farklı değil şu an. Piyasada sıfır motor da yok, yedek parçası da yok.
30 Haziranda pulsar 200ns sipariş ettim. Ağustos ilk haftası teslim dediler inşallah gümrükte kalmaz.
hero yu beklemek yerine bence muadil bir gidon al böyle bir parça için 2 ay motosiklet yatırılmaz hayati bir parça değil sonuçta
Zaten gidon gelecek dememişler ki BALIK gelecek demişler. Yanında rakı yoksa gelse bile işe yaramaz.
Çoğu markada sıkıntı var hero ya özel bir durum değil ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)