Selamlar,
Arkadaşlar İstanbul'da Moto Taksi işini ek gelir olarak yapacak sürücüler arıyorum.Sabah Akşam 1 yolcu atılacak düzeyde potansiyel var.Ve bu gittikçe de artıyor.
Düşünenler bana ulaşabilir.
Selamlar,
Arkadaşlar İstanbul'da Moto Taksi işini ek gelir olarak yapacak sürücüler arıyorum.Sabah Akşam 1 yolcu atılacak düzeyde potansiyel var.Ve bu gittikçe de artıyor.
Düşünenler bana ulaşabilir.
Yasaklanmamış mıydı bu tarz taşıma işleri?
Uber scotty
Hem motorla para karşılığı yolcu taşırlar hemde mavi yelekli sivil trafik ekiplerinden köşe bucak kaçarlar , geçen biri uygulama noktasını görünce Medeniyet Üniversitesi' nin önünde e5 de durdu döndü emniyet şeridinden ters yönde kaçmaya başladı , Allah akıl fikir versin hadi arkandaki yolcunun canını hiçe saydın be adam kendi canınıda mı önemsemezsin...
Poyansiyel yüksekmiş, kim yetişecek o kadar işe?
Bu is yasal olsa bile yapilmaz aga. Artcinin sapik olma ihtimalini dusunerek nasil motor surelim.
Üzerinde konuşmak tartışmak istemiyorum.Dusunen arkadaşlar bana mesaj atabilir.
astarı yüzünden pahalı olmaz mı? bu iş legal olarak başladığında benzin 6.5tl idi.
Bu işi legalini illagalini bir köşeye koyarak diyorum parasal olarak getirisi nedir ortalama çünkü yakıtı motor yıpranmasını bakımı lastiği bir köşeye koyarsak getirisi çok olucağını sanmıyorum
Ya yolcu tanınan, aranan biriyse çevirmede de cebinden 10 gram bir şey çıkarsa?
Neyi nasıl izah edeceksin?
En iyi ihtimal 6 ay, bir sene yatarsın üstelik yiyeceğin dayağın haddi hesabı olmaz.
Not: Dayak tabi olmayacak bir ihtimal öylesine yazdım.
Kuryeler kendi depolarından alıyor ürünleri en fazla mahalle uygulaması olanlar çevre market manavlardan kendileri alıyor yani ne aldıklarını biliyorlar faturaları var ve en önemlisi arkalarında kurumsal bir firma var ..
Moto Kargo taşıması yapanlar başka onların bildiğim ayrı bir sözleşmesi var aldıkları mal sahibinden mesul kuryeyi bağlamıyor..
Moto Taksi dediginiz olayin 3000 lira cezasi var sanıyorum kordan taksi gibi degerlendiriliyordu bir ara.
Şişli Beşiktaş arası 200 tl, fordlarsan 400 duş istiyorsan 1400.
Tanımadıgın adamı da arkana oturtmazsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)