Suzuki GSX-R 250 Ön ve Arka Disk Hakkında Bilgi
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba 2018 model Suzuki GSX-R 250 aldım ve şöyle bir sorunum var sizlerden yardım bekliyorum.
2018 model suzuki gsx-r 250 kullanıyorum. arka disk ve balataları bitirdim. öyle böyle değil.
arka disk'e 2 bin tl fiyat verdiler. daha ucuzu veya uyumlusu var mıdır? yardımcı olabilirmisiniz.
Reklamlar
-
SFS disk Istanbul' da yeri , üç takım kendim kullandım birçok arkadaşa da aldık , sorun çıkarmadı 0537 400 84 79
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
SFS disk Istanbul' da yeri , üç takım kendim kullandım birçok arkadaşa da aldık , sorun çıkarmadı 0537 400 84 79
Ömür olarak OEM disklere göre nasıl?
-
Bursa'da esnaflığı hakikaten çok iyi Serkan Arman diye bir üretici var. Ben bu arkadaştan ön ve arka dişli seti satın aldım 2 defa ve hiç kelek bir durum olmadı. Bu arkadaş aynı zamanda fren diski de üretiyor, bir görüşün, fiyat alın derim. Muhtemelen çok komik bir fiyata işinizi çözersiniz.
https://www.armandisli.com/iletisim/
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Ömür olarak OEM disklere göre nasıl?
Eski motorlarıma birer takım aldım , 2013 vstroma 65bin civarı almıştım 105.000 de satarken disk ihtiyacı yoktu , Bmw nin arka disk hafiften gidici bu sezon elimi süremem seneye SFS den alıp değişeceğim..
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bursa'da esnaflığı hakikaten çok iyi Serkan Arman diye bir üretici var. Ben bu arkadaştan ön ve arka dişli seti satın aldım 2 defa ve hiç kelek bir durum olmadı. Bu arkadaş aynı zamanda fren diski de üretiyor, bir görüşün, fiyat alın derim. Muhtemelen çok komik bir fiyata işinizi çözersiniz.
https://www.armandisli.com/iletisim/
tommy ,Serkan gerçekten iyi bir esnaf ve iyi bir usta. iyi de arkadaşım ve kardeşimdir. Bizim Evo gurubumuzdan pek çok arkadaşımıza dişlı,disk ve benzeri
şeyler yaptı. Kullananların her biri çok memnun , ben de çok memnunum yaptığı ürettiği her şeyden. Serkan Arman dan aldığınız her bir malzemeyi gönül rahatlığıyla motosikletinize takabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)