Ah be abi ah be!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun filan demiyeceğim ibret olmalı burada ne tartışmalar ne kalp kırgınlıkları yaşandı alkol konusunda aşırı hız zaten malum ölüm sebebi alkollü olunca hele birde motosiklet tepesinde %100 ölüm yada hayatta kalırsan ölümden beteri demektir
olsun biz yine allahrahmet eylesin diyelim bora abi geçmişp olsu diyicel bişey yok adam cayiz ölmüş
sürücüyü kale bile almıyorum !
buna dicek bişey bulamıyom motor ve alkohol nekadar
uyuşuyor kendiniz karar verin
yazık olmuş haberde yazılanlara göre, kazanın sebebinin büyük bi ihtimalle alkol ve aşırı hız olduğu anlaşılıyor.hadi altındaki makine ss olsa tamam yolunu bul bas ama, mobilet tarzı motorlarla hemde iki kişi, böyle aşırı hız yapmak bana pek akıl kârı gibi gelmiyor.aman arkadaşlar dikkat!!!
Arkadaşlar birşey soracağım... Biz motorcuları kimler sevdi bugüne kadar ki haberciler sevsin. birincisi aybora alkollü iken motora binmeyen adamdır. ikincisi çok eski bir moyorcudur. ve altındaki mobilet değildir. o resim de farklı bir resim. Şu anda hastanede omur iliğinde ve bacaklarının çeşitli yerlerinde kırıklar var. ve yaşam mücadelesi veriyor. Umarım atlatır... Aybora tekrardan umarım motoruna kavuşursun...
tüh yaww. geride kalanların başı sağolsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Allah Rahmet Eylesin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşlar,
Ben orada bilmeden yorum yapanlara kızmışken topic e döndüğümde aynı şeyle burada da karşılaştım ve şaşırdım!
Ben oraya yorum yazdım,Çünkü kendimi tutamadım,Sizi bilmem !
"Sizlere hayret ediyorum yaa..." Diye başlıyan yorum
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
ne olursa olsun yaz aylarında yol kenarlarında park halindeki araçların altına atılmış vaziyette bira tenekeleri veya şişeleri bulmak pekte zor değil...
direk yargısız infaz ..
ve yollardaki olası bozuklukları ve kazaya sebbiyet verecek unsurları gizlemek için yazılmış çok güzel bir yorum okudum ben ...
kazayı yapan arkadaşa acil şifalar... büyük geçmiş olsun...
orada ve burada peşin fikirli konuşan arkadaşlarıda Allaha havale ediyorum..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Bence yoldaki bir sorundan dolayı hakimiyeti kaybetti, bira ve naylon motorcunun yanında taşıyacagı şey degil, bence oraya bırakılmış bir çöptü o. Allah rahmet eylesin.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Allah Rehmet Eylesin. Geride kalanların başı sağ olsun. Ne olursa olsun ölenin arkasından konuşulmaz benim bildiğim.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Repsolcü kendisi şu anda yoğun bakımda hiç bir şekilde haber alamıyoruz... doktorların söylediği kemikleri yerlerine oturtamadıkları ve başka hastaneye sevk olacağı imiş.. Durumu hala ciddiyetini koruyor... Arkadaşlar o bira kutuları kesinlikle ayboraya ait değil... Ve altındaki motor hız motoru değil.. ve bu kdar süratli gidemez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)