Motor takip cihazı tavsiyesi? Kablosuz
Reklamlar
-
09 Ağustos 2022, 20:43
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Airtag aldım bu gün acep kullanan var mı ? Çok işime yarayacağını düşünüyorum hem ucuz hem tesisata müdahale edilmiyor ve küçük bulması zor olur.
Ben de geçen hafta kullanmaya başladım. Disk kilidi + zincir kilitle kullanıyorum. Ara sokakta duruyor motor bahçenin içinde. Çok işlek bi sokak değil yarım saatte bir sokaktan geçenlerden sinyal alıyor sanırım konum güncelleniyor. Daha kalabalık bi yerde daha sık güncellenir konumu.
Cihaz yakından geçen konumu ve bluetooth'u açık iphone varsa o telefonun konumunu yolluyor anladım kadarıyla.
Reklamlar
-
09 Ağustos 2022, 20:48
Telefonum Android galiba olmuyor bize airtag?
-
09 Ağustos 2022, 22:00
bpak adlı üyeden alıntı
Ben de geçen hafta kullanmaya başladım. Disk kilidi + zincir kilitle kullanıyorum. Ara sokakta duruyor motor bahçenin içinde. Çok işlek bi sokak değil yarım saatte bir sokaktan geçenlerden sinyal alıyor sanırım konum güncelleniyor. Daha kalabalık bi yerde daha sık güncellenir konumu.
Cihaz yakından geçen konumu ve bluetooth'u açık iphone varsa o telefonun konumunu yolluyor anladım kadarıyla.
Yurtdışında da çalışır mı acaba?
-
09 Ağustos 2022, 22:23
2wsx adlı üyeden alıntı
Telefonum Android galiba olmuyor bize airtag?
Samsung ise smart tag+ kullanabilirsiniz. Bende ondan var.
-
09 Ağustos 2022, 22:45
ben araç takip işi yapıyorum motosiklet için satıyorum ama çok prof değiller genelde paket servis yapan restora ların motoruna takıyoruz
bireysel anlamda hemen bulundugu için söküp atarlar ama şuan immo benzeri bir devre yaptık ats cihazı ve marş hattına bloke rölesi koyuyoruz
ats cihazını bulup sökseler dahi röle tetiklenip marşı kitliyor ama atıp pikapa götürürlerse oda nafile en fazla bi kaç saat çalıştırmak için uğraşırlar
-
09 Ağustos 2022, 22:58
Ben de airtag aldım ama daha motosikletin üstünde içime sinecek bir yer bulamadığım için evde duruyor, pili de takılı :D
Çok yüzeye yakın yere koymak istemiyorum, salak salak ötüyor arkadaş kayıp olduğu zaman. Çok da bir işe yarayacağından değil de hadi bulunsun madem paramızı almak için emek sarfetmişler.
-
10 Ağustos 2022, 08:45
Aliexpress'te Jammer satılıyor ve takip cihazlarından çok daha ucuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)