1 yıl 7500 km yaptım. Yine aynısını alırdım. 2 yıl önce eski kasasını almıştım çaldırmamış olsam bunu aldığım zaman sanırım 2013 2014 600rr almış olurdum.
1 yıl 7500 km yaptım. Yine aynısını alırdım. 2 yıl önce eski kasasını almıştım çaldırmamış olsam bunu aldığım zaman sanırım 2013 2014 600rr almış olurdum.
Şubat 2015 tarihinde 0 km almış olduğum Honda CB 500 F aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. (110.000) km.
Şimdi olsa ne alırdım sorusuna ise Honda NC 750 alırdım.
4 senede 4.motorumu aldım. Son motorumu ehliyet yetersizliğinden daha kullanabilme şansım olmadı. İnş önümüzdeki ay ehliyeti alıp tadına bakacağız.
Xmax-2x vespa, son olarak da Trident 660 sahibiyim
2011de aldığım Ybr 125i hâlâ kullanıyorum.
Kullanmaya fırsat bulamıyorum o ayrı.
2006 model motor daha 40 bin de.
motorlarımı en fazla 10k km veya 1 yıl kullanırım lanet olsun ki şu içimdeki ölüm sevdasına kısmet olursa bi 1290r evo yakışır gardaşınızın altına
Peugeot 105,
Mondial 100UKH,
Mondial 162cc (modelini unuttum),
Suzuki Address + KTM Duke 250,
Honda CRF + Honda İntegra,
Yamaha Süper Tenere + SYM Symphony
Yamaha Süper Tenere + SYM Joyride 300
ile devam ediyorum. Bütçem olsa da bir de CRF alabilsem.
En iyi motor bindiğin motordur. 50cc ile Türkiye turu, 110cc Honda Dio ile Rusya turu, Yamaha YBR 125 ile iki kişi (tek motor) kamplı Gürcistan turu, yine YBR 125 ile Rusya üzerinden Japonya'ya gidenler oldu. Yeterki hayal edin.
youtube.com/@bisuruyorum
1 yıldır Tiger 800 kullanıyorum. Keşke daha önce alsaymışım
Dün Moto Guzzi V85TT baktım. Aklım çok kaydı. Her an alabilirim gibi görünüyor.
Daha bir ay olmadı Honda Hornet alalı...
Ağzım kulaklarımda şimdilik
Dominarı alalı daha 40 gün olmuş ama 1650km yol yapmışım,şuan memnunum 20-25 güne antalya’ya döndüğümde yol dahil 3 bin-3.500kmye yaklaşır sonra da pek fazla çıkarmam herhalde orda scooter daha cazip geliyor.
5 yıldır kullanıyorum. Şimdiki aklım olsa o zaman ekipmana o kadar yatırım yapmayıp R25 alırdım. Şimdi satar yine 250nk alırdım aradaki fark yanıma kalırdı.
Gerçi aradaki fark kaliteden de götürmüş olabilir. Ben aldığımda R25 24000TL, 250NK 18000TL idi. O zaman fark %25 idi, şuan %80.
9 Aydır Ns200'e sahibim ve yaptığım kilometre 2800 civarı, genelde işe git gel ve ara sıra tempolu sürüşlere çıktım olan kilometre bu , o zaman bu paralara yatak gidik Cbr125'ler vardı en güzel tercih buydu benim için .
2 senedir sıkutır var, yine olsa yine aynı marka modeli alırım. O kadar sevişiyoruz.
Sıkutır xtrafrozen
p.s : Bir de abisi var, öfke problemi var, çadır örtüyorum.
S1000 XR da ne güzel motor ama
1 sene olmadı daha alalı pek memnun değilim,royal enfield'e geçeceğim.
Motor Hikayem : 2010'da ehliyet aldım ve 2010 temmuz ayı honda cbf 150 ile başladım. 1000 km olmadan (900 km küsürdeydi) bodruma çalışmaya gideceğim diye satmıştım. 2012'de engelli oldum. 2015'de motor fuarına gittim vitesli motorlara binemedim(ayağımı yükseğe kaldıramıyorum hemde vites atacak kadar hareket ettiremiyorum). Moralim çok bozulmuştu. Çıkarken maxi scooter bakayım dedim dolaşırken sym joymax i gördüm beğendim.
2016 mart ayında ani bir kararla aldım. 1500 km de sıfır gibiydi. Tüm acemiliğimi onda attım (düşerek kalkarak öğrendim diyebilirim). Doğu güneydoğu hariç her yere gittim. 2019 da X10 almak için sattım (sattığımda 53 bin km ye yakndı). Alacağım yer Alanyadaydı. Sürerek getiririm diyordum. Motoru gördüğümde güvenemedim. Sattığıma da pişman oldum. Bütçe yine bildiğim joymax'e yetiyordu. 2. joymax macerasına 2020 ekim ayında tekrar başladım hiç kazam olmadı (4.664 km de alıp 35 bin küsür km de sattım).
Daha değiştirmem derken 2023 eylül ayında sarı sitesini sık sık dolaşmaya başladım. Yine ani karar ile ekim ayında 14 model yeni kasa Suzuki burgman aldım. 2023 sonbahar ayında motorla gap turu yapmayı düşünürken motoru büyütmeye karar verdim. 1 hafta motorun parası 1 haftası da motorun durumu ile uğraştığım(usta, eksper vs) için yıllık izin motoru alma işi ile uğraştım Alacağım son motoru aldım. Daha üstleri hem engelime uymuyordu. Hemde hangi motoru alsam (300,350,400 cc maxi scooter)aklım burgman 650 de kalacaktı. Sattığım motor + fotoğraf makinası ve ekipmanlarım + Bes i bozdum. Geriye kalan 20-30 bin tl açıkla da kredi çektim. Şimdiki yeni aldığım km'si yüksek (83 bin küsür km) burgman 650 yi aldım.
Alır almaz arada dağlar kadar fark olduğunu eski model, yüksek km olmasına rağmen aldım pişman değilim bu motorla uzun yol yapma isteğim tavan yapmış durumda. Hem iş hem mevsim hemde izin durumundan dolayı 2024 senesindeki izinlere ve 2 haftalık yıllık izinde Gap turu da 2024 eylüle kaldı. Alabileceğim, kullanabileceğim en yüksek motoru aldım. Daha üstünde gözüm yok. Son durak benim için Suzuki Burgman 650 di ve bitti. Engelimden dolayı da binemem zaten.
Devrik cümle, noktalama işaretleri ya da anlam bozukluğu var ise af ola. İlk defa bu kadar uzun yazdım bu forumda. Keyifli sürüşler.
2015 Superduke. Zamaninda yeni almistim. Degistirmeyi dusunmuyorum, ki zirt pirt arac degistirmem zaten. Bugun yeniden motosiklet aliyor olsam test surusu yapacagim modeller: Duke 990, Suzuki 8S, Triumph Speed Triple, ve Zero FXS.
XV250 23 sene olmuş, evladiyelik olarak saklıyorum.
FZ6 16 sene olmuş, onu da yıllandırıyorum. Motor alınca kalıyor, satamıyorum
Onun için bir daha almadım ama alsam Kawasaki Z900RS alırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)