Yardımınıza ihtiyacım var dostlarim
Reklamlar
-
Merhaba
Yaklaşık 34.000 km oldu RTR 180 ile birlikteliğimiz,şehir dışına çıkmak yoruyor artık.
Geçen gün bir hata yaparak CB650R kullandım ve ihtiyacimin istegimin bu olduğuna karar verdim.
Eşim ile uzun araştırmalar sonucunda iki model de karar kıldık,hatta motosikletleri bulduk denedik isindik.
Xj6 diversion f ve cbf1000FA
Fakat kararsıziz arada maddi olarak 30.000tl fiyat farkı var,CBF çok dolu çok rahat ama ağır ve çok güçlü
36 yaşındayım elimin ayarı iyidir çocukluğumdan beri motosiklet kullanıyorum fakat bu konuda
Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var
Reklamlar
-
-
Zamanında Xj6 ve cb650r kullanan birisi olarak, önerimi cb650r olarak verebilirim. Daha az bakım ve yürütme maliyeti ile zaten avantajlı. Bana göre de daha sakin ve rahat bir aletti. Mutlaka ikisini de sürüp avantajları ve dezavantajlarına bakıp kararı siz verin.
Cbf konusunda bir şey diyemem.
-
Biz tur için düşünüyoruz yani CB650 bizim kullanım amacımıza hitap etmiyor
Ayrıca 130 civarı bir bütçem var
-
Şehir dışına seyahat için daha kuvvetli bir makine arıyorsanız evet Cb650R kuvvetlidir ama naked olduğundan uzun yolda sizi dayak yemişe çevirir. Xj6 Diversion F karenajlı olup yapısı gereği bence uzun yolda size daha büyük konfor sağlayacaktır. Diversion F daha kuvvetsizdir ama Rtr 180 sonrası size uçak kullanıyormuş mutluluğu verecektir. Buarada eski üyelerden Ezio41, Diversion F kullanıyordu ve 4 silindirliler arasında en az yakan motosikletlerden biri olduğunu anlatıyordu. Grup gezilerimizde Mt25'ten daha az yaktığını hatırlıyorum. Cbf 1000 Fa ise bambaşka bir motor ve bence muhteşem.
-
Evet FA muhteşemdi çok şık ve oturaklı
Ağırlığı ve gücü biraz ürküttü sadece kombine ABS ile de çok güvenli geldi
Xj6 da çok temiz di km leri yakındı ama xj6 ya daha iyi bakmışlar,benim motorun 4 silindirlisi gibi ☺️
-
cbf 1000 alıp bence motosiklet alım satım işini bir daha düşünmeyin gücü sizi korkutmasın uzun yolda orta devirde seyir hızı çok stabil olacak ve hiç yorulmayacaksınız yakıt olarak ta 650 1000 arasında pek fark olmayacak keyifli yolculuklar yapacaksınız
-
F54 adlı üyeden alıntı
cbf 1000 alıp bence motosiklet alım satım işini bir daha düşünmeyin gücü sizi korkutmasın uzun yolda orta devirde seyir hızı çok stabil olacak ve hiç yorulmayacaksınız yakıt olarak ta 650 1000 arasında pek fark olmayacak keyifli yolculuklar yapacaksınız
Evet ilginç bir sikilde aradaki 40 kg farkı sadece iterken hissettim manevrası çok daha iyiydi xj6 dan. 110 bin nakdim var motorumu henüz satamadim 30 bin kredi çekeceğim malumunuz piyasa belli belki birdaha alamayacağım bu fiyatlara
Neredeyse R25 fiyatı
-
CBF1000. Kıyaslamaya gerek yok. Seyahat ve gezi için ise daha fazla düşünmeyin
-
12 Temmuz 2022, 21:49
fiyat olarak tam emin değilim ama versys 650 olmazmı acaba.fiyatta kurtarırsa mantıklı olur artçılı uzun yol vs.alternatif nc750n ve x modeli de olur.cbf1000 tabi bu seçeneklerden ama benzin masrafınıda hesaba katın.cbf yakıtta şu dönemde üzebilir.suzuki vstrom 650 modelinede bakın derim.
-
12 Temmuz 2022, 21:59
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
fiyat olarak tam emin değilim ama versys 650 olmazmı acaba.fiyatta kurtarırsa mantıklı olur artçılı uzun yol vs.alternatif nc750n ve x modeli de olur.cbf1000 tabi bu seçeneklerden ama benzin masrafınıda hesaba katın.cbf yakıtta şu dönemde üzebilir.suzuki vstrom 650 modelinede bakın derim.
Kawasaki den servis konusunda cekinceliyim
Yakıt konusunda haklısınız jx6 bin secenek olmasının en büyük nedeniydi yakit
-
12 Temmuz 2022, 22:59
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
cbf 1000 yakıt olarak üzmez emin olun bende 660 tenere arkadaşımda crf 1000 l afrika karadeniz den azerbeycan yaptık her seferinde benden az yaktı şimdi bende afrika aldım 650 cc her motosikletten az yakıyor nc hariç ona da kullandım hem 700 hem 750 evet az yakar iyi kaçar ama takoz gibi motosiklet yakıt deposu arka koltuğun altında orta segmentte vstorm tenere versys nc diye sıralama gider
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
12 Temmuz 2022, 23:25
Ikisini de cevremden kisa sureli olsa da kullandim.
XJ6 surus hissi cok guzel bir motosiklet. Ancak daha cok kisa mesafelerde eglenceli bence.
CBF1000FA ise cok cok daha guzel bir motosiklet. Sirf iyice eskimesin diye alinip saklanabilir. Kullanimi da cok rahat, agirligini hissettirmez. 30km uzeri her yol icin CBF 1000 oneririm acik ara.
-
27 Temmuz 2022, 07:35
Dostlarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim
CBF1000FA motosikletimi dün almış bulunmaktayım 2011 model 100k km de ufak tefek eksikleri ile görece makul bir fiyata aldım
-
27 Temmuz 2022, 08:20
Hayırlı olsun bir fotoğraf gelmez mi
-
27 Temmuz 2022, 11:20
-
27 Temmuz 2022, 11:34
Güle güle bin..Güzel ve en doğru tercih...
-
27 Temmuz 2022, 11:37
35bin km XJ6F kullanan birisi olarak, doğru yapmış olduğunu söyleyebilirim.
Hayırlı olsun.
-
27 Temmuz 2022, 15:09
Çok teşekkür ederim darısı gönlünde yatanların başına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)