herkes önündeki motora bakarak gittiği için sol virajı (viraj da değil aslında da) fark eden olmamış :D
herkes önündeki motora bakarak gittiği için sol virajı (viraj da değil aslında da) fark eden olmamış :D
Sağda bekleyen beyaz bir araba var Allah'tan vuran olmadı ona zira kimse yola bakmıyor herkes kendi şovunun peşinde.
hep tek başıma surerım max 3 kişiyle ne kadar doğru davrandığımı bir kez daha anladım.umarım ölen olmaz.
Doğal seleksiyon orada yapmasa başka bir gün başka bir yerde yine aynı kazayı yapacaktı. Kendi etmiş kendi bulmuş. Başarılarının devamını diliyorum. Motor kullanabilirse tabi.
çok acil değilse grup sürüşü falan yapılmamalı zaten, kafayı mı yediniz olm.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Walla 2 motor yan yana sürmekten bile pek haz etmiyorum. Arabada da grup olarak bir yere gitmeyi pek sevmiyorum. Gidilecek adres alınır, ona göre gidilir kanısındayım. Kendini başka insanlara göre senkronize etmek yerine, istediğin dinginlik ve zevkle sürmek bana daha mantıklı geliyor.
Grup sürüsü zannedilen sey cogu zaman , "Yolda karsılastık, gazlıyoruz" dan öteye gecemiyor, MC grupları ve dalga gectigimiz sarı yelekli Endurocular dısında.. Grupta 2 tane bile motosiklet abazası adam varsa bir süre sonra düzen bozuluyor. Herkes kendi masturbasyonuna düşüyor.
Şahsen grup surusu yapacagım kişilerde aradıgım en önemli özellik ; bir yerde oturup mola verdigimizde "motosiklet dısında" ne kadar konu konusabiliyoruz oluyor.
Bende bir kaç yıl önce bir grup sürüşüne katılmıştım.Yola çıkmadan önce brifing yaptılar max hızımız şu olacak sollama yapmayalım gerekmedikçe.Kurallara uyalım diye.
Neyse yola çıktık.İlk ışıklarda kırmızıda bekliyoruz.Herkes kesiciye sokuyor motoru.Amk dedim noluyoruz.Yeşille birlikte millet bir yardırıyor aklım gitti.Ben en arkadan grubu 30 metreden takip ediyorum.İkinci ışıklarda yine millet kesicide yeşil yandı bizim grup yine yardırcan gibi gidiyor.
Üçüncü işıklara geldiğimde grubu kaybettim zaten. Yarım saat sonra arıyorlar Okan abi neredesin diye başına bişeymi geldi diye.
Dedim siz kendinize dikkat edin bana bişey olduğu yok bastınız gittiniz.Ordan tek dönüp eve gelmiştim.
Yillar once izmir de grup buluşmasina cagrilmiştim,mola için dikili tarafin da durduk,masada oturanlardan birisi albay,digeri uzman doktormuş,birisinde mts digerinde gs vardi,30dk lik moladaki muhabbet bu abilerin motorlari üzerine gelişti,hee arada bu kisilere gaz veren yancilari saymiyorum bile.
Abi şaftli makinada bir başka beee minvalinde
Elbette, birbirini tanımayan insanlar arasında muhabbetin full motosiklet olması kacınılmaz. Egitim seviyesinden, yaştan bagımsız.
Benim kastettigim eleye eleye gidiyorum ben de bircokları gibi. . Virajda 2.80 ile polise selam verenlerin hikayelerini duydu bu kulaklar :D
++
Muhtemelen spoletin de şaft sembolu vardir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Bu mevzu helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmeye benziyor.
Bunlarin hepsi fazla redbull içmekten oluyor
Bu haftasonu arabayla Büyükçekmece'ye giderken Şirinevler'den Beylikdüzü'ne kadar 8-10 Harley'den oluşan Türk Choppers ekibine denk geldim. Adamlar E5'te kuğu gibi çok sistemli ve düzgün sürüyorlardı.
Adamlarla dalga geçiyoruz ama bazı şeyleri doğru yapıyorlar bence. Grup sürüşü çok hassas bir konu. Biz 6-7 motor gezi yaptığımız zaman güzergahı iyi bilen kişi olarak en önde sürdüm ve yaşadığım stresi bir ben bilirim, bir Allah. Her ne kadar gruptakiler belli bir yaşı almış sakin sürücüler olsa da yine de sıkıntılı işti.
Ben bir kere girdim bu tarz gruba girmez olaydım sürüşe felan katılmadım ama whatsapp grubunda dönen muhabbetleri bir görseniz 50 tane dick 1 tane vajinayı etkilemeye çalışıyor seviyesiz topluluklar.
Bununla beraber belki bilenler vardır Ataşehir de hare güre diye bir motosiklet yıkama yeri var orada takılan GS ci tayfası var 30- 60 yaş aralığında insanlar dostluğunu ortamını o kadar iyi kurmuş ki bir özenmedim değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)