Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

125cc motoru 200 yapabilir miyiz

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 CBR 250R
    herkese merhaba benim 125cc motorum var falcon mexico 150 tanıdığım motorcu bir büyüğüm bunun kafasını çıkarıp direk 200lük kafa takarsak bir şey olmaz öyle yapalım sana diyor hani bu doğru mu sadece kafayı değiştirince olur mu bazı yerlerde okudum krank milini falan deiştirdim demişler bazısı motor düştü olmadı falan demişler bu olur mu olmaz mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Tavsiye edilmez. Alacağınız güçle orantısız yakıt tüketimi artışına ek olarak çok kısa sürelerde çıkaracağı beklenmedik yüksek miktarlı masraflarla sizi motosikleten dahi soğutabilir. Size önerim elinizdekini sonuna kadar kullanın, daha ileride daha yüksek hacimli bir motosiklete geçmek çok daha akıllıca olacaktır. Ama hacim yükseltmenizi önermiyorum.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 CBR 250R
    dediğiniz bana da daha doğru geliyor ama işte o abi kendi babasının motorunu 100cc den 150 ye çıkarmış sorunsuz biniyor sana da yapalım diyor hani ben de sizin dediğinizi doğru buluyorum ama model yükseltme ihtimalim yok ve daha rodaj döneminde ama 90 falan basıyor bi 110 120 bassa daha iyi olur ama dediğiniz doğru teşekkürler

Sonuc.. 200 cc yaptılar

Motosikleti
    Artık Yok...
    Çinliler de bazı bloklar büyük zaten mesela rx1 ler deki 125cc lik geçer ama üstündeki birebir aynı blok rks ve bir kaç modelde 150cc olarak üretiliyor piston çapı falan farklı ama her motorda o yok ..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler