Çift Silindirli Motosiklet Tavsiyesi 2022 Temmuz
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar , 2 yıldır bajaj pulsar 200 ns kullanıyorum artık büyütmek istiyorum biraz. Çift silindirli veya daha büyük motosiklet tavsiyeleriniz var mı? Günümüz ekonomisi belli ama yapacak bişey yok. Bir ara dominar 400 düşündüm(tek silindir 4 zamanlı gerçi) ama titreşim çok diyorlar. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak bişey yazmadım ama zaten az çok hepsi 120 bin liranın üstünde.
Reklamlar
-
Tutulması önemli değilse 650 Nk olabilir
-
Honda 500cc lik makineleri yada Yamaha mt25 r25 başka alabileceğin zarara seni sokmıycak çift silindir makine yok
-
alternatif z300 ninja300 bak derim.temiz bulunursa hele bide uygunsa atla
-
-
Bütçeni bilmeden benim buraya ne yazmamı istiyorsun acaba :D, Tenere al da derim, Mt25 de hani böyle bakacaksan git sarı siteye çift silindirleri listele de bak eadsa
-
CanAydın adlı üyeden alıntı
Bütçeni bilmeden benim buraya ne yazmamı istiyorsun acaba :D, Tenere al da derim, Mt25 de hani böyle bakacaksan git sarı siteye çift silindirleri listele de bak eadsa
Er6n ya da monster 1200. En olmadı yamaha r7 ya da panigale 1299. Hepsi çift silindir. Öyle soruya böyle cevap.
-
billypilgrim adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar , 2 yıldır bajaj pulsar 200 ns kullanıyorum artık büyütmek istiyorum biraz. Çift silindirli veya daha büyük motosiklet tavsiyeleriniz var mı? Günümüz ekonomisi belli ama yapacak bişey yok. Bir ara dominar 400 düşündüm(tek silindir 4 zamanlı gerçi) ama titreşim çok diyorlar. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak bişey yazmadım ama zaten az çok hepsi 120 bin liranın üstünde.
Hocam dominarda titreşim falan yok da ama NS200 den sonra çok tatmin etmez sizi. Ben de NS200'den Dominar 400'e geçtim. Daha torklu falan ama bir süre sonra aynıymış gibi geliyor. Benim de kafam çok gidiyor CFMoto 650 NK'ya.
-
Jeansque adlı üyeden alıntı
Hocam dominarda titreşim falan yok da ama NS200 den sonra çok tatmin etmez sizi. Ben de NS200'den Dominar 400'e geçtim. Daha torklu falan ama bir süre sonra aynıymış gibi geliyor. Benim de kafam çok gidiyor CFMoto 650 NK'ya.
Dostum maceraya ne gerek var.
Cb500F der susarim
Veya
Er6N der yine susarim
-
07 Temmuz 2022, 17:32
R25
MT25
Suzuki Inazuma
Parça olayını iyi araştırın. Sıralamanız bu 3 ünden öteye gitmeyecek.
-
08 Temmuz 2022, 11:44
çok güzel motorlar var. kimisi eski kimisi yeni, biri daha hızlı gidiyor diğeri daha yavaş, birinin malzeme kalitesi çok iyi ama yedek parça yok diğerini ise daha az kaliteli ama parçası ve ustası çok. bunlar vb. bir çok etkeni birleştirince nc 700 almış bulundum. çünkü benim için en mantıklı ve ihtiyacımı en çok karşılayacak olan motor buydu. önce sizin motosikletten beklentinizin ne olduğunu bilmek lazım. ama benden tavsiye isteyecek olursanız ben yine Nc serisi derim.
-
08 Temmuz 2022, 16:57
mt 25 dün uzunyoldan geldim, 120 den sonra mt de titriyor
-
08 Temmuz 2022, 17:53
Titreşimi çok takmamak lazım. Belli devir aralıklarında bazı çift silindirlilerde de 4 silindirlilerde de titreşim olabiliyor ve ele, ayağa vurabiliyor. Genelde o devir aralığı da kullanım stilimize göre uzun yolda en çok kullandığımız devir aralığı oluyor. 120.000 TL kötü bir bütçe değil. Dominar da alınabilir, "2. el de olabilir" derseniz Nc'nin 700'lük serisinden S de X de alınabilir. 2014 model Cb 500 F ya da Cbr 500R alınabilir. Çok az daha üstüne ekleyerek Kawasaki'nin Er6 N/F modellerinden biri alınabilir.
-
08 Temmuz 2022, 17:56
ER6F,SV650 ve Trident 660
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)