Bugün Başımdan Geçen Olay Zarar İçerir..
Reklamlar
-
30 Haziran 2022, 22:55
Arkadaşlar merhaba bir zamandır motosiklet arıyorum , bugün bir tane s3 250 buldum ağır hasar kayıtlı idi fiyatı uygundu , alım satım yapmadığım için önemli değil dedim..Aradım şahsı satışta sıkıntı olmadığını söyledi.Bindim arabaya motorun yanına vardım çekişini pek beğenmesem de işimi görür bu fiyata dedim. Adamla satış için notere doğu yola koyulduk.Direk eleman vergi dairesine yöneldi trafik cezası varmış onu ödedi cebinden satışı yapmak için ve oradaki memur satışta sıkıntı olmaz dedi.Çıktık oradan notere giderken polis çevirmesi vardı bu polisleri görünce durdu indi motordan artçı koltuğuna oturmaya benide şoför koltuğuna oturmayı denedi olmayınca kaçmayı denedi, ee hali ile polis gördü bunu tabiki..Çekti bizi kenara buna iki ton kaydı kalayladı meğer mal ehliyetini alkolden kaptırmış. Neyse ki insafa geldi polis hadi gidin dedi çıktık tekrar yola..Bu seferde noterde sıra çok diye başka notere giderken benzini bitti motorun ve benzinlik uzaktı...Karakoldan kağıt alıp bindik minibüse , yakıtı ben aldım cebimden motoru ben alacağım diye , birde bidon birde bu eleman acıkmış fıstık aldık..Geri taksi ile döndük onada 30 tl bayıldım..Sonra motoru çalıştırdık başka notere gittik , ben motorun parasını ödemek için gittim bir miktar altın bozdurdum ve notere geri döndüm..Bu seferde noter satışı yapılır iken motorda iki tane icra çıktı..Artık geri dönerken bende vazgeçtiğimi söyledim satıştan yorgun argın geri döndüm..Dükkana geldiğimde farkettim ruhsatı bende unutmuş..İlanı yeniden açmış motoru satılığa çıkarmış kaldı motorda hala icra var ve ruhsat bende..
Reklamlar
-
30 Haziran 2022, 23:06
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
-
30 Haziran 2022, 23:07
-
30 Haziran 2022, 23:43
Ulan resmen Saban filmi ya
-
yüzümde ince bir tebessüm bıraktı bu olay teşekkürler
-
Böyle belirtilmeyen durumlarda alıcının vakit kaybına, yol kaybını satıcı telafi etmesi lazım. Bir arkadaşımda şehirdışına motor almaya gittiğinde, ilanda yazmayan, telefonda söylenmeyen 30 tane kusur bulmuştu. Motor içine sinmedi ve geri döndü, satıcı yol masraflarını karşıladı.
-
Şöyle olaylar da yaşanmasa gülecek birşeyimiz kalmadı gerçekten
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba bir zamandır motosiklet arıyorum , bugün bir tane s3 250 buldum ağır hasar kayıtlı idi fiyatı uygundu , alım satım yapmadığım için önemli değil dedim..Aradım şahsı satışta sıkıntı olmadığını söyledi.Bindim arabaya motorun yanına vardım çekişini pek beğenmesem de işimi görür bu fiyata dedim. Adamla satış için notere doğu yola koyulduk.Direk eleman vergi dairesine yöneldi trafik cezası varmış onu ödedi cebinden satışı yapmak için ve oradaki memur satışta sıkıntı olmaz dedi.Çıktık oradan notere giderken polis çevirmesi vardı bu polisleri görünce durdu indi motordan artçı koltuğuna oturmaya benide şoför koltuğuna oturmayı denedi olmayınca kaçmayı denedi, ee hali ile polis gördü bunu tabiki..Çekti bizi kenara buna iki ton kaydı kalayladı meğer mal ehliyetini alkolden kaptırmış. Neyse ki insafa geldi polis hadi gidin dedi çıktık tekrar yola..Bu seferde noterde sıra çok diye başka notere giderken benzini bitti motorun ve benzinlik uzaktı...Karakoldan kağıt alıp bindik minibüse , yakıtı ben aldım cebimden motoru ben alacağım diye , birde bidon birde bu eleman acıkmış fıstık aldık..Geri taksi ile döndük onada 30 tl bayıldım..Sonra motoru çalıştırdık başka notere gittik , ben motorun parasını ödemek için gittim bir miktar altın bozdurdum ve notere geri döndüm..Bu seferde noter satışı yapılır iken motorda iki tane icra çıktı..Artık geri dönerken bende vazgeçtiğimi söyledim satıştan yorgun argın geri döndüm..Dükkana geldiğimde farkettim ruhsatı bende unutmuş..İlanı yeniden açmış motoru satılığa çıkarmış kaldı motorda hala icra var ve ruhsat bende..
Ben olsaydım icra dairesinden dosya avuklatını öğrenir avukata durumu anlatırdım. İcralı malı satmanın 30 gün kapalıda hapsi var :D avukat durumu öğenince kesinlikle yakalamalı haciz çıkartır :D sende bir arkadaşını alıcı gibi yollarsın polise yakalatırsın :D sonra ayıklasın pirincin taşını :D
-
Geçmiş olsun. Olmayacak iş olmuyor hayırlısı olmuş. Alsan da muhtemelen hayrını görmezdin motorun cenabet mal belli. Sıkma canını.
-
01 Temmuz 2022, 14:41
Fıstıklara yazık olmuş. Toptan geçmiş olsun.
S3 fena bir motosiklet değil bu arada. Bazıları sabah çalışırken zorlanıyor, onlara denk gelmedikçe gayet iş görür.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
01 Temmuz 2022, 15:03
Ruhsat size hediye olsun. Sizde olduğunu söylemeyin. Ruhsat çıkartmak için tüm o sorunları gidermek zorunda kalsın :D (iyi niyetli bir tavsiye değil biliyorum ama...)
Satılamayacak motoru tekrar satışa koyması satıcının kötü niyetli olduğunu gösteriyor bana.
-
01 Temmuz 2022, 17:06
verilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun.
-
03 Temmuz 2022, 01:30
-
03 Temmuz 2022, 04:08
Ulan herkes kolpacı olmuş :D Vay efendim sonra neden memleket bu halde
-
04 Temmuz 2022, 10:28
Polisdeki davranışlarından dolayı motoru bırakırdım almaktan vaz geçerdim. Antin kuntin kişi olduğu belli. Siz iyi dayanmışsınız yine. Ne yaparsa yapsın tek kuruş harcamazdım o kişiye.
-
04 Temmuz 2022, 12:31
hachiko adlı üyeden alıntı
evren sana "alma ulan su motoru" diye defalarca uyarı vermiş hala notere gitmek için cabalamışsın.
ucuz yırttın hadi.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
04 Temmuz 2022, 12:35
Geçmiş olsun. Eleman baya sıkıntılıymış. her işte bir hayır vardır.
-
06 Temmuz 2022, 21:24
Motosiklet Eğitmeni
-
06 Temmuz 2022, 21:38
COQ adlı üyeden alıntı
Bu kadıncağız geçmişte milyonlarca sperm arasından nasıl 1. gelmiş hayrettir.
-
06 Temmuz 2022, 21:50
Motosiklet Eğitmeni
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu kadıncağız geçmişte milyonlarca sperm arasından nasıl 1. gelmiş hayrettir.
Aslında cin gibi bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)