Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

GoPro Montaj

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de aparatlardaki yapışkanları merak ediyordum. Bir kez taktınız mı bir daha çıkarabiliyor musunuz?
    Bir kere takınca bir daha çıkabilecek bir şey gibi durmuyor. Çok sağlam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kere takınca bir daha çıkabilecek bir şey gibi durmuyor. Çok sağlam.
    Saç kurutma makinasının yüksek ayarıyla güzelce ısıtın, çıkıyor.
    espresso bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Sey_47 nin desteği ile ürünü teslim aldım. Buradan da teşekkür ederim kendisine.

Yapıştırma için de 3M in ürünlerini araştırıyorum. Bu konuda fikri ve önerisi olan var mı? Yapıştırırken nelere dikkat etmem gerekir?

Şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
    MSX-125 & X-Pulse 200 & 790 Adv
    Alıntı GoGi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sey_47 nin desteği ile ürünü teslim aldım. Buradan da teşekkür ederim kendisine.

Yapıştırma için de 3M in ürünlerini araştırıyorum. Bu konuda fikri ve önerisi olan var mı? Yapıştırırken nelere dikkat etmem gerekir?

Şimdiden teşekkür ederim
    Ben daha önce 3M 4991 kullandım. Yapıştırmadan önce 3d yazıcıdan çıkan parçanın yüzeyini iyice zımparalayın bant tutunsun.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Bant tutunsun diye güzelce zımparalayın bir d ebu yapışkanlar yağa hassastır, elle dokununda elden bulaşan yağ bile zayıflatabilir, alkol içeren bir şeyle güzel silin yapışacak yüzeyleri.

Ben kaska yapıştırırken alkollü elektronik devre temizleme spreyi kullanmıştım, zaten bu spreyi elektronik devreleri temizlemekten çok bir şeyleri yapıştırırken kullandım. Ama kolonya da olur bence.
    killingroad bunu beğendi.

YsNLzTrK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster
    Modelin STL'sini bulursan ben de basabilirim. Ben de kaskın yanına montaj yapmıştım şimdi kendi duke 2 kaskım için olanı bulmaya çalışacağım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    En nihayetinde bu sabah işe gelirken deneme şansım oldu.

@KırmızıGrom tavsiye ettiğiniz 4991 en iyisi ama bir türlü bulamadım. Bulduklarım da çok uzun olduğu için fiyat olarak 2.000 - 3.000 TL seviyelerinde. Ayrıca Gopro 'nun orijinal aparatlarında da sanırım 4991 kullanılıyor. Ancak bulamadığım için ben de gittim 3m VHB 4611 aldım. Et kalınlığı daha az ama piyasadaki aksiyon kameraları için satılan bantlardan daha kalın olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Primer ampul de kullanarak daha sağlam tutmasını sağladım.
    Gayet sağlam duruyor ama ben ne olur ne olmaz diye ufak bir zincir veya ip gibi bir şey ile montuma ya da kaskıma bağlayacağım.

Motosikleti
    MSX-125 & X-Pulse 200 & 790 Adv
    "GoPro güvenlik ipi" diye aratırsanız, kaska ikinci bir noktadan iple bağlantı yapmak için kullanabileceğiniz bir ürün bulabilirsiniz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)