Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kask Seçimi-2022

REKLAM ALANI
    ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok hızlı ilerliyoruz müthiş ya başlığı takip edemiyorum ahahaha..

@Kerem34_
    Shoei'de de vardır eşşek değildirler dedim ama Shoei satan hiç bir yer bana bunu sunamayınca, hatta sorduklarım da Elfçe konuşuyormuşum gibi bakınca yok heralde demiştim. Tembellikten doğru düzgün araştırmamıştım, şimdi baktım Shoei Europe sitesinde NXR için 31-35-39mm üç tane cheekpad var. Biraz zayıf bir skala ama kesinlike bir çok kişiye de derman olur bu.

@ahe
    İşte anca Reddit'te o bişeyler demiş bu bişeyler demiş çıkıyor. Net bilgi bulmak zor.
    Günün sonunda, ben NXR'ı 10 kere tercih ederim herhangi bir AGV'ye. Kız arkadaşıma NXR aldık o aramanın sonunda, hoş pek kullanmıyor artık. Ben de yeni kask alırken NXR2 alacaktım da, o da 12-13bin civarlarına geliyordu. Bir de Shoei alınca mecbur photochromatic vizör alıcam, 5 de onu ekle, iş değişiyor dedim vazgeçtim. XS3 de baktım, zaten hepsinde çingene katalanın adı yazıyordu, bir de arkası biraz bastı kafamı.
    =)
    çok uzun zamandır forumdan bu enerjiyi alamıyordum iyi oldu böyle bir konuda konuşmak hahahah ben kendime bi nxr2 çekeyim o zaman vizor zaten hediye olarak gelecek eğer nxr alırsam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Yapıştır hayırlı olsun. =)

Ya bi git dene şu kaskı belki Malezyalı kafan var olmayacak :D

Yapıştır hayırlı olsun. =)

Ya bi git dene şu kaskı belki Malezyalı kafan var olmayacak :D
    Hocam zaten şuan kullandığım kask nxr. Nxr2 de uyar yani herhalde

Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Alıntı ahe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok uzun zamandır forumdan bu enerjiyi alamıyordum iyi oldu böyle bir konuda konuşmak hahahah ben kendime bi nxr2 çekeyim o zaman vizor zaten hediye olarak gelecek eğer nxr alırsam
    Forumda şu seviyede sohbet edebilecek 5 10 tane adam kaldı zaten, Haşmet olsaydı Amerika pazarının inceliklerini ondan dinlerdik. Favori adamım hırbo ve Haşmet'in yokluğunu hissediyorum.

Kaskın şimdiden hayırlı olsun, bu taraflara yolun düşerse bir mesaj at bir çay kahve içelim. Nxr2 neye benziyormuş ona da bakarız sohbet sırasında. Nxr2 kafana olmazsa k6 veya hjc konusunda da çekinme. İkisi de çok kaliteli kasklar.
    ahe bunu beğendi.

Alıntı Kerem34_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumda şu seviyede sohbet edebilecek 5 10 tane adam kaldı zaten, Haşmet olsaydı Amerika pazarının inceliklerini ondan dinlerdik. Favori adamım hırbo ve Haşmet'in yokluğunu hissediyorum.

Kaskın şimdiden hayırlı olsun, bu taraflara yolun düşerse bir mesaj at bir çay kahve içelim. Nxr2 neye benziyormuş ona da bakarız sohbet sırasında. Nxr2 kafana olmazsa k6 veya hjc konusunda da çekinme. İkisi de çok kaliteli kasklar.
    Haşmet abi nerelerde ya canım abim neredesin bu konunun sana ihtiyacı var hahahahahaha Valla izmir'de yaşıyorum ama istanbula yolum düşerse haberleşelim

-adam uzaklaştırılmış ya neden ?

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Hocam zaten şuan kullandığım kask nxr. Nxr2 de uyar yani herhalde
    Ha mevcut kask NXR ise muhtemelen..
    de.. abi denesen nolur niye bu kadar inatla denemeye karşısın :D

Ha mevcut kask NXR ise muhtemelen..
    de.. abi denesen nolur niye bu kadar inatla denemeye karşısın :D
    Ya şimdi İzmir Kahramanlara inip esnafla birebir diyaloga girip esnaf ağzı çekmek istemiyorum ondan

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Ya şimdi İzmir Kahramanlara inip esnafla birebir diyaloga girip esnaf ağzı çekmek istemiyorum ondan
    Merhaba ben NXR2 alacağım deneyebilir miyim? diye dümdüz gir :D
    Kask takılıyken de uzak dur adamlardan :D
    Sonra da tamam ben haftaya bakarım diyip yallah.

Yoksa gerçekten insana bildiğini unuttururlar.

Merhaba ben NXR2 alacağım deneyebilir miyim? diye dümdüz gir :D
    Kask takılıyken de uzak dur adamlardan :D
    Sonra da tamam ben haftaya bakarım diyip yallah.

Yoksa gerçekten insana bildiğini unuttururlar.
    Zaten canları burnunda esnafın kaskı deneyip almayınca ağız burun kıvırıyolar saçma sapan tripler en nefret ettiğim şey sanki bir onlar akşama kadar çalışıyorlar

Hocam kaskı nerden alacaksınız ? Uygunsa aldığınız yer bende bakayım bi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Zaten canları burnunda esnafın kaskı deneyip almayınca ağız burun kıvırıyolar saçma sapan tripler en nefret ettiğim şey sanki bir onlar akşama kadar çalışıyorlar
    Ha İzmir'deki durumu bilmiyorum. Ben Scorpion almadan önce bayağı bir denedim, kimseden olumsuz bir bakış vs almadım. Güzel geri bildirim olsun bari yazayım. Ataşehir ve Kızıltoprak DRD'de ikisinde de xlite denedim, Kızıltoprak biraz ilgisizdi diyebilirim. Ataşehir Mototaş'ta Arai denedim. Motospartan'da Shoei denedim, Motomax'ta Scorpion denedim - almadan önce de; buralarda kimse hırk fırk demedi, arkamdan sövdülerse bilmem :D

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)