Kask modelleri bira alakasız sanki, Chaser ile NXR'ın yanyana durmaları pek olası gelmiyor bana.
Ama Arai bakan herkese tavsiyem var, giriş seviyesi alıp sonra neden orası böyle şöyle falan diyecekseniz almayın, soğumayın.
Arai'lerin özellikle havalandırma parçaları kaza anında tamamen kolayca kopup gitmek üzerine tasarlanmış, bunlar insanların elinde dandik geliyor auu uu diyorlar. Bir de Chaser ya giriş seviyesi ya bir üst naked modeli Arai'nin ve misal cheekpadlerin perdelerin falan kalitesi quantum/rx7 seviyesinde değil. Bence bir önemi de yok da, yazayım dedim kimi insan takılıyor buna.
Kask için ben şunu alırdım demek çok zor, senin kafana olmazsa o kask ben aylarca övsem kaç yazar? Eski kaskım giyimde 5 üretimde 7. yılı görünce emekliye ayırdım bu sene. Yeni kask alırsam xlite x803rs'e çok yükseldim, ama yok yani o kask benim kafama olmuyor. Scorpion R1 Carbon aldım, henüz genişlemesini bekliyorum. Ekonomi bu kadar iyi olmasaydı azıcık daha kötü olsaydı RX7V almak istiyordum ama içim acıdı fiyatlara.
Bunlar denediğin ve hepsi kafana güzelce olan kasklarsa ok söylediklerimin bir anlamı yok.
Ama bence öyle değil.