benim cenabetliğim motora karşı değilmiş
Reklamlar
-
19 Haziran 2022, 00:21
bugün yine işe gittim her zamanki gibi klasik bir noktaya çektim. birkaç saat sonra bir arama geldi bu araba sizin mi? dedim evet.
dediler ki ağaç üzerine düşmüş.
düşen ağaç da yan bahçenin çitlerinin üzerinden dalı kırılıyor ve dal arabanın üzerine düşünüyor. dal bu arada kafamdan kalın(kopan noktası. ki benim kafam kalındır.) fotoğraf video var arabanın yarısından çoğu ağacın altında. arabanın önünde göçükler var pek inceleyemedim üstte yok galiba.
enteresan bir hayat.
işin komiği aramadan sonra koşarak gittim dedim herhalde üstü dağıldı tamamen göçtü falan. gördüğüm kadarıyla her şey anlık gelişti önde göçükler dışında pek bir şey göremedim.
edit: bu arada şaka maka dini yönden eleştirilmezsem sevinirim sahiden cenabetim birkaç yıldır. bir yarın abdest alayım ne olur ne olmaz. bu ara gerçekten garip şeyler geliyor başa.
Reklamlar
-
19 Haziran 2022, 00:23
-
19 Haziran 2022, 00:27
F54 adlı üyeden alıntı
cenabetlik ne ?
bu sorunun amacı ne asıl onu anlayamadım
-
19 Haziran 2022, 00:34
yani bi olay olmuş doğa olayı meydana gelmiş ve sebebi gusül e bağlamışsın ilginç
sen boy abdesti alsan o ağaç yıkılmazmıydı yani ?
-
19 Haziran 2022, 00:37
allah aşkına kafanız mı güzel? sahiden bu forumda gerçekten her üye birbirinden enteresan tipler.
sadece kalıp. sadece bir espri. iyi günler
-
19 Haziran 2022, 00:39
göbek deliği önemli :D sen gusülden sonra sadaka ver :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
artık millet robotlaşmış ne söylersen düzünden anlıyor :D
-
19 Haziran 2022, 01:23
Geçmiş olsun. Kasko vardır umarım.
-
19 Haziran 2022, 06:23
-
19 Haziran 2022, 07:22
oldcockroach adlı üyeden alıntı
göbek deliği önemli :D sen gusülden sonra sadaka ver :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
artık millet robotlaşmış ne söylersen düzünden anlıyor :D
bi gusül ardından sadaka şart kesinlikle
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:20 ----------
kasko geçen yıl vardı baktık fiyatlar uçtu diye bu sene yapmadık olan oldu. neyse düşünülenden çok daha azı olmuş. sadece ön tarafta göçük var. olsun.
teşekkür ediyorum herkese. enteresan diye paylaşayım dedım
-
19 Haziran 2022, 07:27
-
19 Haziran 2022, 11:07
-
19 Haziran 2022, 18:05
natijax adlı üyeden alıntı
bu arada şaka maka dini yönden eleştirilmezsem sevinirim sahiden cenabetim birkaç yıldır. bir yarın abdest alayım ne olur ne olmaz. bu ara gerçekten garip şeyler geliyor başa.
Birkaç yıldır cenabetlik varsa öyle hamamdı, duştu çok etkili olmayabilir. En iyisi niyet edip havuza, denize atlaman, 3-5 saat suda kalman.
-
19 Haziran 2022, 18:19
İyi ki siz arabayı park edip kapıdan çıkarken üzerinize düşmedi. Kafaya düşen o odun adamı orada bırakırdı, ucuz atlatılmış, geçmiş olsun.
-
19 Haziran 2022, 18:34
Hocam sendeki cenabetlik dar bir alanda çıkmasın, insanların gitmeyi tercih etmediği bir denizde sabah erken vakitlerde güneş henüz doğarken hallet bu mevzuyu. Şimdi Şile'de falan halledersen bütün Karadeniz cenabet olur, yüzüyoruz falan bok yoluna gitmeyelim.
Geçmiş olsun, şakası bir yana olur böyle şeyler. Kasko sigorta varsa sıkıntı yok.
-
19 Haziran 2022, 20:41
Geçmiş olsun. Sadakada ver iyi olur. Kasko fiyatları dediğin gibi uçtu yeni 2022 Opel combo aldım kaskosu 6000 TL çıktı o kadar para vermek zoruma gitti.
-
20 Haziran 2022, 08:10
doğru diyorsunuz birkaç saat bir suyun altında kalayım. daha aşağısı kurtarmaz.
bu arada evet durumun şokunu atlattıktan sonra ailecek düşündüğümüz kafamıza da düşerdi aman mala gelsin dedik geçtik. sahiden düşününce park ettiğimiz yerlerde etrafımızdaki ağaçlara bakmayız. sanıyorum buradaki çoğu kişi de bakmıyor. ki baksa dahi bu yıkılır mı yıkılmaz mı diye anlayamayız. ağaç sağlamken kafamdan büyük bir dalın kopacağını düşünemeyiz. bu gerçekten anlık bir şey. yani şansa bala oradaysan zaten farkına bile varmadan güme gidebilirsin.
tabi tam kopmadan ses çıkartmış da olabilir de tık diye belki o an fark edip eğilirsin ama yaşamadığım için bilemem. iyi ki de yaşamamışım.
ARçİL adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Sadakada ver iyi olur. Kasko fiyatları dediğin gibi uçtu yeni 2022 Opel combo aldım kaskosu 6000 TL çıktı o kadar para vermek zoruma gitti.
gerçekten az değil ama işte çok daha ağırı olabilirdi ciddi hasar. o zaman da insan arar kaskoyu ama yine de umarım ihtiyacınız olmaz. sonuçta güvence. kafanız rahat vs.
-
20 Haziran 2022, 11:29
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)