Mecburi yeni motosikletim Suzuki İnazuma
Reklamlar
-
18 Haziran 2022, 22:10
Reklamlar
-
18 Haziran 2022, 22:16
Hocam maşallah. Fabrikaya gönderip yenileyin bunu desen bu kadar olur. İstanbul'da temizlik, yenileme işlemi yapıyorsanız size getirelim
-
18 Haziran 2022, 22:22
Helal olsun hocam hilkat garibesinden eli yüzü düzgün bir inazumaya dönüşmüş. Gülerek kullanın.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
18 Haziran 2022, 22:29
M.Tugay adlı üyeden alıntı
Hocam maşallah. Fabrikaya gönderip yenileyin bunu desen bu kadar olur. İstanbul'da temizlik, yenileme işlemi yapıyorsanız size getirelim
Yok aslında makine bakımcıyim ve 35 senedir motosiklet kullanıcısıyım. Merak heves beceri..sadece bu kadar.. teşekkürler bu arada..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Helal olsun hocam hilkat garibesinden eli yüzü düzgün bir inazumaya dönüşmüş. Gülerek kullanın.
Çok teşekkür ederim.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
18 Haziran 2022, 22:47
Güle güle kullan inazuma on numara motor iki üç eksisi var biri abs o yıllarda abs li çok motor vardı Suzuki abs siz getirdi bir eksisi ağırlığı bir eksisi biraz hakkıyla kullanırsan yakıyor …
-
18 Haziran 2022, 22:52
Aklıma gelmişken datçadaki motosikletin radyatörü bile dağılmış toplanmış yamru yumru haldeydi. müthiş sola çekiyor,debriyaj gaz hakgetire.. Amortisör üst kısmındaki 6 köşe somunlar 15-20 köşe olmuş yuvarlağa dönmüş dağılmıştı..
Deponun üst kısmında avuç kadar bir göçük vardı..
Sahilde durmaktan bildiğin çürümüştü disklerine kadar..
Konuda yazdıklarımı ve bunlari 15-20 dakikada gördüm.
Şimdi düşünüyorum da ya bmw yi yada datçada kini alsaydım acep ne tezek yerdim.
Derler ya Gorelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Vallahi öyle eğer bişey olmuyorsa çokda dertlenmemek lazım. Ya hayırsız olduğundan yada daha iyisi olacağından olmuyordur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Kullanarak göreceğiz.
Bu üç şıkkın en olmaması gereken 3.sü..
Varsın abs olmasın,varsın soyadım gibi Ağır olsun ama çokda yakmasın be.. hele bu devirde .. 3,5 - 4 litreye razıyım..
-
18 Haziran 2022, 22:55
Hayırlı olsun. Biraz ilgi görünce makine kendine gelmiş. Çift silindir güzel bir commuter. Daha önceki hayatında bakımları aksatılmamışsa çok yüksek kilometreler sıkıntısız kullanılabilecek bir motosiklet.
-
18 Haziran 2022, 23:03
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Aklıma gelmişken datçadaki motosikletin radyatörü bile dağılmış toplanmış yamru yumru haldeydi. müthiş sola çekiyor,debriyaj gaz hakgetire.. Amortisör üst kısmındaki 6 köşe somunlar 15-20 köşe olmuş yuvarlağa dönmüş dağılmıştı..
Deponun üst kısmında avuç kadar bir göçük vardı..
Sahilde durmaktan bildiğin çürümüştü disklerine kadar..
Konuda yazdıklarımı ve bunlari 15-20 dakikada gördüm.
Şimdi düşünüyorum da ya bmw yi yada datçada kini alsaydım acep ne tezek yerdim.
Derler ya Gorelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Vallahi öyle eğer bişey olmuyorsa çokda dertlenmemek lazım. Ya hayırsız olduğundan yada daha iyisi olacağından olmuyordur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Kullanarak göreceğiz.
Bu üç şıkkın en olmaması gereken 3.sü..
Varsın abs olmasın,varsın soyadım gibi Ağır olsun ama çokda yakmasın be.. hele bu devirde .. 3,5 - 4 litreye razıyım..
Güzel kullanırsan 3.2-3.3 de yakar temiz motorsa ona takma kafayı ben hakkıyla dedim zaten ..
-
18 Haziran 2022, 23:22
[/COLOR]
degerk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Biraz ilgi görünce makine kendine gelmiş. Çift silindir güzel bir commuter. Daha önceki hayatında bakımları aksatılmamışsa çok yüksek kilometreler sıkıntısız kullanılabilecek bir motosiklet.
Bakım konusunda sorun yok.. temizlik yıkama dersen o eksikti işte..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
logaritma adlı üyeden alıntı
Güzel kullanırsan 3.2-3.3 de yakar temiz motorsa ona takma kafayı ben hakkıyla dedim zaten ..
Yağı en kalitelisiyle hemen değiştirdim. Hava filtresi temiz sayılırdi ama değiştirdim.
Bir tek bujilerine bakamadım. Bütçe olunca bakacağım .
-
19 Haziran 2022, 00:07
abi eline sağlık makine kendine gelmiş sirkelenmiş süper olmuş cbf le inazuma takası da gayet karlı bir iş olmuş
hayırlı olsun delikanlı kardeşime de başarılar
-
19 Haziran 2022, 01:32
Hayırlı olsun. Güzel güzel keyifle gezin.
-
19 Haziran 2022, 02:22
hayırlı olsun. ilk fotoğrafla son fotoğraf arasında bi 10 bin lira kadar fark var.
güle güle kullanın. aynaları ve arka çantayı da kozmetik açıdan elden geçiriseniz mis gibi olur. biraz boyayla ortaya iyi iş çıkar.
-
19 Haziran 2022, 04:39
Mersin İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kardeşim.. Adına çok sevindim. İnan, inazuma Bmw den daha iyi bir seçim olmuş modeline göre. Parça vs düşününce ve geçmiş tecrübeme dayanarak söylüyorum kazasız belasız sürüşler delikanlıya da selamlar .
-
19 Haziran 2022, 06:41
-
19 Haziran 2022, 07:29
F54 adlı üyeden alıntı
abi eline sağlık makine kendine gelmiş sirkelenmiş süper olmuş cbf le inazuma takası da gayet karlı bir iş olmuş
hayırlı olsun delikanlı kardeşime de başarılar
Teşekkürler Fatih. Bakalım bugün de sınavı atlatalım da.. inşallah hayırlısı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:16 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güzel güzel keyifle gezin.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. ilk fotoğrafla son fotoğraf arasında bi 10 bin lira kadar fark var.
güle güle kullanın. aynaları ve arka çantayı da kozmetik açıdan elden geçiriseniz mis gibi olur. biraz boyayla ortaya iyi iş çıkar.
Trşekkürler. Bana biraz vakit lazım sadece. Senelik iznime 2 ay var..
yürekçe adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim.. Adına çok sevindim. İnan, inazuma Bmw den daha iyi bir seçim olmuş modeline göre. Parça vs düşününce ve geçmiş tecrübeme dayanarak söylüyorum kazasız belasız sürüşler delikanlıya da selamlar .
Teşekkürler Sencer.. Bmw olmadı diye dua edeceğim aklıma gelmezdi. Datçadaki inazuma olsaydı bu hale 50 bin ile anca gelirdi parça fiyatlarına göre..
satoyama adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Samet abi.
Teşekkürler Mustafa..
-
19 Haziran 2022, 07:33
Üstat bu satmış olduğunuz Cbf ne kadar temizmiş. Ne kadar süre ve km kullandınız? İnazuma için de hayırlı olsun.
-
19 Haziran 2022, 07:42
Çiçek gibi olmuş, güle güle kullanın
-
19 Haziran 2022, 08:17
tommygun adlı üyeden alıntı
Üstat bu satmış olduğunuz Cbf ne kadar temizmiş. Ne kadar süre ve km kullandınız? İnazuma için de hayırlı olsun.
2.5 dan çok 3 seneden az 7500 km kadar kullanmış oldum. İşte o yüzden dedim satmak aklımın ucundan geçmezdi diye.. teşekkür ederim.
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Çiçek gibi olmuş, güle güle kullanın
Teşekkürler..
-
19 Haziran 2022, 09:05
İyi ki bunlar olmuş da Inazuma sefalet içindeki esaret hayatından kurtulmuş. Elinize sağlık, güle güle kullanın.
-
19 Haziran 2022, 09:41
watercolours adlı üyeden alıntı
İyi ki bunlar olmuş da Inazuma sefalet içindeki esaret hayatından kurtulmuş. Elinize sağlık, güle güle kullanın.
Teşekkürler..
Cbf de 20 yaşında askerden 15 gün önce gelen bir yavrumuza nasip oldu.Hevesini heyecanını görünce bayağı bir aşağısına verdim hayrını gör dedim . Onun içinde bizim içinde hayırlı olur inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)