Abi yokuş yok bizde. Düz yol trafik olabiliyor bazen.
Yağ olarak eni diye bir yağ var ve motorcum özelliklerinden bahsetti süper bişey..
Enjektör temizleyici kullanmadım bişey diyemem.hava fiktresi yeni,bujiler gayet iyi durumda ve temizlik ve ayarı yapıldı.
Lastiklerim kötü. Değişmesi iyi olur. Senden çıkanlar duruyor mu abi?
Dilediğin değişimi yap .ki zamanında çok kez yaptım bunu.. Biraz tork kaybı yaşarsın ancak motosiklet hız sensörü ile hızı ön dişliden ölçtüğü için ne takarsan tak km deki rakam değişmiyor. Sen gerçekte 115 km ile gitsen bile motor sana 100 ile gittiğini söyleyecek ve kaydı o şekilde yapacak. Yine hesap kitap uğraşacaksın.Üstelik dişki büyütünce tork kaybı yanısıra daha fazla zorlanacağından daha fazla yakmasıda muhtemel..
Alışmış kudurmuştan beterdir. Huyum kurusun iste.. ;)
Düsük cc den yükseğe geçince biraz artması olur diyen arkadaşım. Evet olur tabi..
Cbf 150 cc 3 litre idi bu 250 cc hadi 3.5 çok çok 3.8 olsun..
150 cc nin 3 litresinin yanında 250 cc 6 yakarsa 650 cc 12litre 1100 cc ise 25 litre yakmalı ama öyle değil..öyle bir orantı yok..
Ben yine de boğaz kelebeği ve enjektör temizliği meselelerine odaklanıyor gibiyim.
Haa kullanıcısı olanların büyük çoğunluğu bu makine böyle yakıyor bizde de böyle deseler sorun yok ama 3.5 lar 3.9 lar biraz tuhaf geliyor.