Kontak kapat Türkiye 20 Haziran
Reklamlar
-
22 Haziran 2022, 16:16
Hava yağmurlu olduğundan mecburen kontak kapatmış oldum. Ama benimki çok etkili bir eylem değil zaten...
Reklamlar
-
22 Haziran 2022, 16:24
Takip ettiğim kadarıyla eylem pek tutmadı, pek sahiplenilmedi. Pazartesi günü de toplu taşıma camından armut gibi seyrettim yoldaki motorluları.
Ben de Cumartesi günü motoru Şile Tüvtürk'te muayeneye sokmadan önce depoyu fullemiştim. O gün biraz gezdim, eve geldiğimde benzin ışığım yanıyordu. Pazar, Pazartesi, Salı kullanmadım. Yakıt da almadım, toplu taşımaya bindim.
Tavşan şeyini taşa sürtmüş de "dağı şey ettim" demiş. Bizimki biraz öyle oldu. Umarım ileride daha etkili yollar bulunur da işe yarar.
-
22 Haziran 2022, 21:07
tommygun adlı üyeden alıntı
Takip ettiğim kadarıyla eylem pek tutmadı, pek sahiplenilmedi. Pazartesi günü de toplu taşıma camından armut gibi seyrettim yoldaki motorluları.
Ben de Cumartesi günü motoru Şile Tüvtürk'te muayeneye sokmadan önce depoyu fullemiştim. O gün biraz gezdim, eve geldiğimde benzin ışığım yanıyordu. Pazar, Pazartesi, Salı kullanmadım. Yakıt da almadım, toplu taşımaya bindim.
Tavşan şeyini taşa sürtmüş de "dağı şey ettim" demiş. Bizimki biraz öyle oldu. Umarım ileride daha etkili yollar bulunur da işe yarar.
etkili yol falan yok abi unut bunu
bizim milletimizden bu konuda birşey olmaz
-
22 Haziran 2022, 21:44
tommygun adlı üyeden alıntı
Etkili yol var. Aynen böyle kontak kapatılacak.
Ama evin garajında değil.
Beşiktaşın göbeğinde bir kırmızı ışık süresi.
Eminönünde bir kırmızı ışık süresi...
Gibi, gibi...
Bak o zaman nasıl basında manşetler atılıyor...
-
22 Haziran 2022, 21:48
Yakıt zamlarından en çok etkilenen çiftçiler meclisin önüne gübre yığdıklarında, kamyoncular da bütün ülkede otoyolları tıkadığında belki o zaman düzelir. Gelişmiş/medeni dediğimiz avrupa ülkelerinde böyle yapıyorlar.
-
22 Haziran 2022, 22:07
Biraz eski bir haber ancak yapılacaksa böyle yapılmalı bence..
Fransa'da fiyat artışı eylemi: Çiftçiler hükümet binalarının önüne gübre döktü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)