Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Levend çok güldüm
Ben iyisimi şu hayalleri 2023 bahara erteleyeyim. Bugün kızımın üniversite kaydını yeniledim. O kadar bursa rağmen gitti motorun yarı parası :(
Yanlız şu eski f650gs lere gerçekten bayılıyorum. Dakar serisini banko geçerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Çok güldüm varya
Bluedan çıktıktan sonra Xpulsemı daha bir sevdim. Oyuncak gibi. Tam benim tarzım.
Motor dediğin hafif olacak, her yere girip çıkacak, ormana tarlaya girdiğinde üzülmeyecen. Üzülürsen zaten giremezsin. O yola giremezsen zaten motor kullanmanın manası yok.
Ne bileyim işte, benim mantalite bu
Millet km artmasın diye motoru garajda saklıyor. Bense tam tersi. Şimdi 10.500 oldum diye göbek atıyorum
Sanırım tarzımı ve nedenini şimdi daha iyi bir anladım.
Benim için motosiklet özgürlük demek.
Özgürlük demek, herşeyin arkanda kalması demek.
O yüzden ben o koskoca depolara, öndeki tur camlarına tahammül edemeyip söküyorum camları.
Kaan, sende bana benziyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Efsane Giyim.
Yerleri Şirinevlerde.
Benim kışlık pantolon bunların imali, Yunusların korumalı pantolonundan. Oldukça kullanışlı.
Scarverı sonradan zincire çevirenler olmuştu öndeki kask yerine buzluk uygulaması yapıp içki koyanlar falan vardı tutmaması doğal konseptte tekti doğru düzgün bir sınıfı yoktu bir Çinli marka benzerini getirmişti zamanında 250cc oda tutmamıştı ..
Java deyince çocukken çok boldu bunlar, TV'de de reklamı çıkardı Java ceylan 350 diye duyardık. Bir ara babam da kullanmıştı.
Zamanına göre güzel motorlarmış demek ki.
Bmw, kayışlı motorları hiç tutturamadı zaten bizde. F800' de aynı kaderi paylaştı. (eski st'ler)Dışarıda da çok popüler değil bildiğim kadarıyla.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Kayış hatırladığım kadarı ile kevlar bir malzemeden yapılmıştı o yüzden çok pahalı idi her yerde bulunmuyordu yıllar oldu şimdi öyle hatırlıyorum
Jawa ya gelince sizin dediğiniz 350 350ts iki zamanlılar falan filan onlar harbi çekeslovakya malı jawa lardı bu jawa Hindistan üretimi hint malı Şu anda mahindra group altında mahindra pegout motorsiklet kısmı bsa mahindranın ..
Hintliler iyi yapıyor Çinli gibi değil motorsiklet ülkesi olmasının faydaları ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)