Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor almak isterken başıma neler geldi (Yazı)

REKLAM ALANI
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Başıma gelen olayı anlatayım.

Biliyorsunuz benzin-mazot 30 lira oldu. Haliyle ultra zengin değilseniz kimsenin parası artık akaryakıt masrafına yetişmez oldu.
    Ben de İstanbul'da televizyon programıydı, semineriydi, imza etkinliğiydi, konuşmasıydı, töreniydi, haber koşturmacasıydı derken hem yakıttan hem de zamandan tasarruf orta halli bir motor almaya karar verdim.

Murat Ağırel'in köşe yazısının tamamı aşağıdaki linkte..

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...di-552404h.htm
    tommygun, espresso ve siyanoz bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green_Beret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cafe Racer 152 - SYM Joymax 250i
    Doğruları yazmış. Ülkede gerçekten de denge kalmadı...

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Adam haklı. Piyasanın iyice dengesi kaydı. Ama başka bir başlıkta da yazdıydım, enflasyon düşerse araba/motosiklet yatırım aracı olmaktan çıkar ve sadece ihtiyacı olanlar alacağından piyasada düzelme başlar.

Şuanda hiper enflasyon yüzünden herkes bir mal alma peşinde. Eve gücü yeten ev alıyor, eve parası yetmeyen arabaya, arabaya parası yetmeyen motora yöneliyor. Herkes artık biliyor ki bir mal alırsa fiyatı seneye 1,5 - 2 katına çıkacak. Birde fırsatçılar var, birçok sektörden sonra şimdi de motosiklet sektörüne el atmışlar.

Bu işin bitmesi için hiper enflasyondan kurtulmak ve ülke ekonomisini düzeltmek şart. Düzgün bir ekonomide fırsatçılar yine tek tük olur ama fiyatı astronomik artmayan ve iyi kar getirmeyen bir malı hiçbir fırsatçı alıp stoklamaya uğraşmaz.
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)