Dik rampalara geldiklerinde kamyonların hızı düşebilir 60km'ye.
Hızını alamamış bir ağır vasıtanın düşeceği hız o. Ankara-Düzce arası mekik dokuyorum. 100km altı gidene rastlamak mümkün değil.
Zafer hoca, bizler için bence çok büyük bir nimet. Her hafta yeni videosunu ve fırsat buldukça eski videolarını tekrar tekrar izlemeye çalışıyorum. Kendisi için bazı yorumlar hep motorcularda hata buluyosun gibi oluyo fakat bence çok mantıklı bir hamle o. Biz motosiklet üstündeyken herşeye dikkat etmeye çalışalım gerisi için bazen yapacak birşey kalmıyor evet ama en azından riskleri en aza indirmiş oluruz. herkese keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.
Viraj öncesi hızını ayarlayamayıp ve bakışını kaçırıp dağa taşa çıkanlar veya önündeki sinyal veren aracın sinyal verdiği tarafından sollamaya çalışmak falan cidden düşününce hep Zafer Hoca suçlu aynen
bu kadar dikkat edeceğim diye motosiklet sürmek daha tehlikeli hale geliyor bana göre sen zaten şehir içinde saçma sapan hız yapmaz ise otomatikmen kaza riskide azalıyor genelde hız yapma aralara gitmeyi sürekli yaptığımız için kazalar oluyor birde şu araba sürenlere kızmayın bırakın bir faydası yok ben hiç bir sorun yaşamadan gidiyorum heryere
sakin sürmeye çalışın araba sürenler etrafı bizim kadar iyi göremiyor kör nokta çok motosiklet gibi değil
Trafikteki otomobillere karşı tolerans seviyemizin yüksek olması lazım katılıyorum. Hemen ilk küçük ve telafi edilebilir hatalarında adamların tepelerine çıkan heyecanlı tipler yüzünden adımız çıkıyor. Bir de şu kafası kasksız ekipmansız ama ağzında sigara ile paket servis yapanlar veya her ne iş yapıyorsa işte onlar bu trafikte cirit attığı sürece araçlardan saygı çok beklemeyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)