Cbf 150 rulman mı dağıttı acaba?
Reklamlar
-
13 Haziran 2022, 19:35
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bir süredir arka taraftan sanki iki tel birbirine vuruyormuş gibi zincir sesiyle karışık sesler geliyordu. Gıcırtı gibi. Yağsız kalmış amortisör gıcırtı yapar ya onun gibi. Her yere baktım, yağladim ses kesilmedi. Az önce bir tamirciye gittim. Arka zincir dişlisini eliyle oynattı ve arka dişlide sağ sol enlemesine olmak üzere büyük bir boşluk olduğunu ikimiz de gördük. Tamirci "bu kadar boşluk olmamasına lazım, rulmanda sıkıntı var" dedi.
Sizce sorun rulmanda mıdır? Değerli üyelerin yorumlarını bekliyorum.
Reklamlar
-
13 Haziran 2022, 20:28
Kaplin lastiklerindede olabilir saplamalarda da zahmetli iş değil en iyisi bi sökün bakın hemde kaplinde saplamalarda takozlarda herhangi bir sıkıntı var ise değiştirirsiniz
-
13 Haziran 2022, 20:39
salih dalkıl adlı üyeden alıntı
Kaplin lastiklerindede olabilir saplamalarda da zahmetli iş değil en iyisi bi sökün bakın hemde kaplinde saplamalarda takozlarda herhangi bir sıkıntı var ise değiştirirsiniz
Ben beceremem de yarın tamirciye bir sorayım. Tamirci tanıdık.
-
13 Haziran 2022, 20:43
hokahey adlı üyeden alıntı
Ben beceremem de yarın tamirciye bir sorayım. Tamirci tanıdık.
Malzemeyi lütfen hondadan tedarik edin ama cbf yan sanayileri çok kötü benim hoşuma gitmedi hiç
-
13 Haziran 2022, 20:50
salih dalkıl adlı üyeden alıntı
Malzemeyi lütfen hondadan tedarik edin ama cbf yan sanayileri çok kötü benim hoşuma gitmedi hiç
Tamam öyle yapacağım. Teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)