Kazadan Sonra Motordan Soğumak
Reklamlar
-
14 Haziran 2022, 00:39
aynısı cep telefonunu düşürüp ekranı kırılınca bana da oluyor. yaptırmadan kırık hali ile elden çıkarıp başka model alıyorum.
bazı insanlarda kusursuzluk takıntısı olabiliyor. çiziksiz olsun tertemiz olsun vs.
ben gayet iyi anlıyorum seni.
tavsiyem başka motor al
Reklamlar
-
14 Haziran 2022, 10:47
yere dahi düşmemiş bir cbfim vardi,kaza yapınca 2 ay motoru ellemedim çektim garaja bekledi,yaptırır yaptırmaz da bir hafta içinde fiyatının çok çok aşağısına verdim. sonra gittim yine hatasız bi cbf aldim
-
14 Haziran 2022, 11:31
Frodo01 adlı üyeden alıntı
Aynen öyle oldu kalktığım gibi gitti sıfır alet dedim ön takımın yamulduğunu görünce daha da sinirlendim ama karşıdaki bayan olunca ve çocuğu olunca "abla kazadır olur ama hani burda da bu yapılmaz ki" diyebildim sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Hatasız sıfır gibi motorun karşı tarafın hatası yüzünden kırılıp dökülünce soğuyor insan o motordan
Bence sorun tamamen bu ön takımın yamulmasi, bir süre önce bende bir kaza yapmıştım amortisörler falan yamulmustu, tamir edildi torba yapildi vs. Gözüme halen birşeyler yamuk geliyordu motor düz gitmiyordu sanki on gidona geriden komple baktığımda sürekli bı yamukluklar takılıyordu gözüme kozmetik hallolur ama işin içine yamulma girdimi sıkıntı birdaha kabul edemiyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)