Merhabalar debriyaj balatası değiştireceğim için yağımida değiştircem yağ öneriniz varmi
Merhabalar debriyaj balatası değiştireceğim için yağımida değiştircem yağ öneriniz varmi
Bilindik markaların sahte olmayan yarı sentetik herhangi bir 10W40 motosiklet yağı işini görür. Yağlar arası mucize farklar yok. O yüzden çok kafaya takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Motul,castrol,putoline,liqui molly,ipone bunlar bilindik ve turkiyede satilan markalar herhangi birini kullanabilirsin.
Piyasada çok fazla sahte yağ var, emin olduğunuz bir satıcıdan almaya dikkat edin.
1 yılı deviren yağı mutlaka değiştir.
Tamircilik yaptığım dönemde bekleyen yağın nasıl çamurlaştığını birçok kez gördüm.
3bin km dir speedol 10w40 mavi renk full sentetik yag kullaniyorum,halen viteslerde kemiklenme yok.yağ gibi geçiyor.
Denenebilir.
Castrol 10w40...yapıştır gitsin...Numero uno!
Castrol ve ipone kullandım ikisi de güzel yağlar. Bir de shell in yağlarını öve öve bitiremiyorlar birdahakine onu denicem. Alacaksan mutlaka bilindik biryerden veya distribütörlüğünü yaptığı benzinliklerden kesinlikle tarihini kontrol ederek al. İnternetten ucuza alma çoğunluğu sahte veya çok eski tarihli yağlar onlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)