Merhaba arkadaşlar motorum honda cb 125 r çok severek bindiğim sıfır aldığım motorum cc yükseltmek istiyorum bütçe anca dominara yetiyor almaya değer mi yoksa hiç macera aramım mı fikirleriniz nedir,
Merhaba arkadaşlar motorum honda cb 125 r çok severek bindiğim sıfır aldığım motorum cc yükseltmek istiyorum bütçe anca dominara yetiyor almaya değer mi yoksa hiç macera aramım mı fikirleriniz nedir,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
kardeş açken sen sen değilsin :D dominos ne hacı abi :D dominos 400 pizzanın en hızlı hali :D dominardır o :D Dominar 400 alıp hala kullanan arkadaşım var mutlu motoruyla.
Dominar kötü motor değil, birçok da kullanıcısı var. İlla sıfır motor alacaksınız Dominar mantıklı bir seçim.
Domino’s iyidir sucuk cheddar yeşil biber yeşil zeytin tercihim ..
Dominar iyidir iki iyi lastik şasesi düzgün motorun km si düşük tercihim ..
Karnın açken Dominos dersin tabi. Dominarın lastikleri yenmez sonuçta
Başlığa dominos yazmışım kusura bakmayın Dominar arkadaşlar,
Birisi japon diğeri hindistan malı honda da bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Kuryeci bir arkadaşda 120 binde dominar vardı çokda büyük problem yaşamamış memnundu sadece biraz yakıtı fazla demişti oda ona göre doğal sonuçda kurye işi yapıyor tüm gün motorda yakıt onda önemli sende çok sıkıntı olmaz .. oda satılığa koyacağını pulsar alıcağını söylemişti..
Yani bende bir motor sorunsuz 50-60 bini değirmişse o motor tamamdır ..
Yani bajaj gayet kaliteli başarılı bir blok kullanmış
Bu 170 bini yapan arkadaşda kurye falan herhalde 170 bini gezerek yaptıysa valla helal olsun
Ben gezerek yaptı sanıyordum ama kuryeymiş, Kdiner öyle söyledi diye hatırlıyorum.
Gezerek olmaz çok zor 170 bin çok fazla maşallah ama motor demek blok Kaya gibi güzel bakımlı kullanırsan güvenle uluslararası geziye bile çıkabilirsin
125 den sonra 400 baya baya fark edicektir.kesinlikle değer yakıt olarakta üzmez
Bizim burda bir 1000rr vardı esnaf içinde elden ele ne döndü bir bakıyorum Ali’de bir bakıyorum velide bir karşıya gitmiş motor sonra geri geldi ama baksan ruhsatta ikinci sahibinden zaten en son duydum motor yatakmı sarmış krankmı kırmış ..
Ben ns 200'den dominar 400'e geçtim 10 gündür birlikteyiz kendisiyle. Ns 200 den çok çok memnundum. Biraz keyfe keder ve mal değerini yükseltmek için aldım. Hatta yaklaşık 35-40 bin farka değermi diyordum kendi kendime. Ama kesinlikle değermiş (günümüz tr şartlarında bu farka benim alabileceğim başka motor olmadığı için) Gidişi,gücü,konforu çok farklı. Tavsiye ederim memnun kalınabilecek bir motor bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)