Zincire yılan dolandı ssli
Reklamlar
-
Selam arkadaslar tarlaya giderken yola atlayan yilan gördüm,hızlı hızlı karşıya geçerken tam üstünden 80 km hızla geçerken arka freni kitleye kitleye sıktım yaklasik 20 metre sonra durabildiğimde yılanı zincire dolanmıs sekilde buldum. Elimle ve avadanlık setiyle biraz ugraşınca çıkardım sonunda ardından eve gelip motoru yıkadım
https://imgyukle.com/i/Vkl0oS
https://imgyukle.com/i/VktIbp
Reklamlar
-
-
Neden üstünden geçtin ki yazık hayvana
-
Hocam ya tavuk eziyorsun ya yilan, nedir doganin senden cektigi?
-
Ozan arıcı adlı üyeden alıntı
Neden üstünden geçtin ki yazık hayvana
hocam tarlaya gittiğimde ya beni bacağımdan ısırsaydı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
hocam burda cok fazla hayvan popülasyonu var valla onlar karsıma cıkıyor bir gün düşmezsek iyi
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Vallaha öyle 2.3 yıl önce tavuk ezmişti bayaa vicdan azabı çekmişti şimdi level atlamış 😂
-
makinede yılan gibi maşallah nazar değmesin
-
Düşmeye canını sıkmada diğer tarafta hepsi dile gelicek biliyorsun dimi full HD izletip hesap soracaklar…
-
ezilen hayvanlar gittikçe egzotikleşiyor. bir dahakine iguana isteriz.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Geçmiş olsun, istek hayvan varsa Endonezya turu sırasında komodo ejderi güzel gider hocam.
-
Anadolulu, cahil ve neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş... Doğaya saygısız ve evrensel bir ahlaktan yoksun.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
ezilen hayvanlar gittikçe egzotikleşiyor. bir dahakine iguana isteriz.
hocam mobiletle tilkiye çarpmıştım ama fotosunu bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, istek hayvan varsa Endonezya turu sırasında komodo ejderi güzel gider hocam.
hocam hedefler büyük nasipse boz ayi ve domuz hedefim de var sonrasında neden olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Kasved adlı üyeden alıntı
Anadolulu, cahil ve neredeyse hiçbir iyi özelliğini geliştirmemiş... Doğaya saygısız ve evrensel bir ahlaktan yoksun.
sen ne diyon la değişik...
-
snappy x adlı üyeden alıntı
hocam mobiletle tilkiye çarpmıştım ama fotosunu bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
hocam hedefler büyük nasipse boz ayi ve domuz hedefim de var sonrasında neden olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
sen ne diyon la değişik...
Ayıyı bilmem de domuzla araba pert eden dolu Şile yollarında bile. Dikkat et geceleri kullanırken kırsaldaysan. Şakası olmaz.
-
01 Haziran 2022, 00:02
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Ayıyı bilmem de domuzla araba pert eden dolu Şile yollarında bile. Dikkat et geceleri kullanırken kırsaldaysan. Şakası olmaz.
bilirim hocam,zamanında domuza carpıp arabasını pert eden akrabam oldu
-
01 Haziran 2022, 00:42
Üstad 4 lü kornaya geri dönsen yolda bi bassan doğal denge için iyi olmazmı? Şaka bir yana çok geçmiş olsun.
-
01 Haziran 2022, 09:06
-
01 Haziran 2022, 09:07
Kurtulamayacaksak durumdaysa yapacak bir şey yok ama öteki türlü yazık olmuş hayvana. Kuvvetle muhtemel tarla fareleri böceklerle beslenen bir yılan türü. Üstüne gidip sıkıştırmazsan ısırmaz.
Yalnız makine gerçekten çiçek. Tekerin düz bassın.
-
01 Haziran 2022, 12:36
Yazık hayvana. Büyük ihtimalle zehirsiz, zararsız bir tür. Tarlada yılan olması iyi bir şey, fare olmaz, zararlı fare ve diğer zararlıları yer.
Yılana üzüldüm.
-
01 Haziran 2022, 12:55
Kasved adlı üyeden alıntı
Bu ülkede kadın, çocuk olmayı geçtim yılan olmak bile zor. Doğal habitatında kimseye zararın olmadan giderken Anadolulu cahil çomarın biri zevkine üstünden geçiyor.
-
01 Haziran 2022, 13:28
ulan ben tekirdağlıyım siz kime anadolu comaro diyosunuz amk,gelin size medeniyet dersi vereyim mk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)