Selam dostlar,
Grenajdaki kostik lekeleri nasıl çıkar?
Asperox, silikonlu sprey vs. fayda etmedi. Gazyağı ile dokundursam boyaya zarar verebilir. Turtlewax ın en kral cilasınıda denedim çıkmadı. Parmak izine benzer bir leke var.
Selam dostlar,
Grenajdaki kostik lekeleri nasıl çıkar?
Asperox, silikonlu sprey vs. fayda etmedi. Gazyağı ile dokundursam boyaya zarar verebilir. Turtlewax ın en kral cilasınıda denedim çıkmadı. Parmak izine benzer bir leke var.
çözümü nedir bilmiyorum ama kostik ne iş onu merak ettim
Genelde benzinliklerdeki köpükte oluyor ve boyaya zarar veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Forumdaki bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...4%9Fl%C4%B1yor.
Baktım onada kesin çözüm yok. Biri grenajı pişir demiş, biri spreyle üstünden geç demiş. Grenajı yakmak eskisinden daha beter haline geliyor. O kadar içine etmeye değecek birşey değil. Sadece yarım parmak kalınlığında bir leke var koca grenajda. Obsessif kompulsif im evet.
Boyanızın kalınlığını bilmiyorum ama P4000 zımpara (daha incesini bulabilirseniz de olabilir) o bölgeye suyla ve yumuşak biçimde uygulayın o bölgeyi hafif kaldırıp matlaştırdıktan sonra cila uygulayıp kesin çözüm elde etmiş olabilirsiniz. Zımparayı fazla kaçırmamak gerekir boyaya inerseniz ve boyayı kaldırırsanız iz durumu olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)